Slavimo 17. rođendan na Kalniku! 24.3.2019.

happybirhdaycardDragi članovi, roditelji i podržavatelji – pozivamo vas da s nama proslavite 17 godina postojanja i rada odreda izviđača ‘Plamen’ u izviđačkom stilu – izletom u prirodu! :D

Više o samom odredu saznati ćete na izletu, a za koga je izlet, gdje idemo, što uzeti, što vas čeka, tko ide besplatno (besplatno?!), kako se prijaviti saznajte u nastavku objave :)

Gdje i kada?

Kalnik je planina smještena u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u blizini Križevaca. Visoka je tek 643 m, ali nudi mnogo zanimljivih sadržaja: ruševinu tvrđave Veliki Kalnik, šumsku poučnu stazu te planinski greben s lijepim vidikovcima. Na izlet krećemo u nedjelju, 24. ožujka, u 7.30 sati s parkirališta preko puta zgrade „Končar“ u Baštijanovoj ulici. Na isto mjesto vraćamo se oko 18:30 sati.

Za koga je izlet?
Pozivamo sve naše članove i njihove goste (prijatelje, roditelje, braću, sestre, bake, djedove…)! Dobrodošli su svi koji žele saznati kako izviđači otkrivaju prirodu, što uče, kako se zabavljaju ili jednostavno žele malo pobjeći od gradske gužve i uživati u prirodi i finoj na-licu-mjesta-skuhanoj klopi!

Što ćemo raditi?
Nećemo vam sve otkriti, ali ono što možemo reći je da vas čeka paljenje vatre, penjanje na stijene uz pratnju, šašavo-ozbiljni kviz o odredu, izviđačke igre, klopa na friškom zraku, šifrirana pisma, ekskluzivan uvid u pripreme za izviđačka natjecanja naših šampiona…

Cijena izleta

1) Članovi odreda s podmirenom 1.ratom članarine (200kn) za 2019. godinu
Za vas je izlet besplatan, a za vaše goste koji putuju s nama cijena izleta je 40kn. Mogu nam se pridružiti i vlastitim prijevozom, u tom slučaju plaćaju 20kn za sudjelovanje i ručak.

2) Svi zainteresirani koji nisu članovi (još ;)) i članovi koji nemaju podmirenu članarinu i njihovi gosti
Za sve vas puna cijena izleta je 75kn, a ukoliko dolazite vlastitim prijevozom, plaćate 30kn za sudjelovanje i ručak.

Prijave

Prijave primamo do četvrtka navečer! Molimo zainteresirane da poštuju rok radi organizacije prijevoza i osiguravanja dovoljne količine hrane.
Prijava se sastoji od 2 dijela:
a) obavezno javiti broj ljudi porukom načelnici odreda Neli na broj 095 905 1703, obavezno napomenuti putujete li našim busom ili vlastitim prijevozom
b) uplata na račun IBAN: HR602402006-1100651643
Nakon što zaprimimo vaše prijave porukom i odgovarajuće uplate – primiti ćete potvrdu SMSom.

Kako se obući i što uzeti?

Za sve:
Topla slojevita odjeća i čvrste gležnjače (gojzerice).
Ruksak, rezervna majica kratkih rukava, sendvič – dva (ukoliko ne doručkujete da imate nešto za energiju do ručka), VODA, švicarac (džepni nožić), zdravstvena iskaznica, paket papirnatih maramica, prazna vrećica za smeće (u prirodi ništa ne ostavljamo)
Dodatno za članove: quipos (izviđačka bilježnica tvrdih korica), kemijska ili olovka, odredska majica, uniforma i marama (tko nema uzima radnu maramu), članska knjižica, kutija šibica

Za sva dodatna pitanja, javite se Neli na 095 905 1703 – tko pita, ne skita!

Vidimo se u što većem broju, plamtjeli!

Kontakt:
- 091 5477 405 (Ana Ilić – starješina) – zvati između 17:00 i 19:00 sati! Hvala
- 095 9051 703 (Nela Bat – načelnica)

web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

0 Responses to “Slavimo 17. rođendan na Kalniku! 24.3.2019.”


  1. No Comments

Leave a Reply