Plamen u Vodicama

Peto po redu odredsko proljetovanje (za one koji ne znaju: Grebengrad 03, Japetić 04, Betlehem 05, Gorščica 06) više je nalikovalo na logor. Naime, zbog divnog vremena koje nas je pratilo od početka do kraja, planinarski dom koristili smo samo kao spavaonicu.

Za one koji vole formalno – ukupno 24 plamenovca i 12 gostiju iz O.I. “Jelen” proveli su dane od utorka, 10.04. do petka, 13.04. u planinarskom domu “Vodice” iznad mjesta Sošice na Žumberku.

Dani su nam počinjali dizanjem zastave i smotrom kreveta (za roditelje – nadamo se da je napredak u uređenju sobe vidljiv; ako nije – obavezno prijavite klince za logorovanje), a završavali zabavnim programom uz vatru. Svega je tu bilo: šaljivog kviza, parodija na TV reklame, večer emisija (otkriveno je par novinarskih nada…), večer nesuđenih pjevačkih zvijezda (karaoke) i na kraju svečana večer.

Aktivnosti su bile za ama baš svačiji ukus. Na svoje su došli i kreativci koji su mogli slagati logorski teren od Lego kocaka (na što su članovi uprave redom nostalgično uzdisali) ili raditi masku od gipsa. Bilo je nešto i za sportske tipove – od nezaobilazne jutarnje gimnastike, izviđačkih sportova (scoutball, ekipno otimanje marama, šibicanje…), poligona spretnosti pa do gađanja lukom i strijelom. I naravno, mladi izviđački vukovi uživali su najviše u izradi zaklona, dizanju šatora, vezanju čvorova ili izradi logorskog patenta (police za stvari od drva). A ako ste tradicionalist i niste sportski tip, kreativac niti izviđački vuk, ili se jednostavno taj dan osjećate kao konj, sinjska alka bila je prava stvar za vas!

A sada pohvale…

najurednijem krevetu proljetovanja – Domagoj Pualić

najboljoj višebojskoj ekipi – Zmajske oči

najpametnijoj patroli na kvizu – Zelenom plamičku

alkarskim majstorima – konju Maxu (ihaa!) i alkarici Niki

naj vozaču – Gašpi

naj domaru – Hrvoju

naj upravi – Tei, Gogi, Mirni, Zecu, Kabiću, Neli, Alenu, Maxu, Dariji

9 Responses to “Plamen u Vodicama”


 1. 1 Kruno

  Super! Dargo mi je da vam je bilo lijepo… daj samo kod zmajskih oči i zelenog plamička u zagradama napiši imene ljudi koji su bili u ekipama…

 2. 2 Bobo

  ma ne znam ih na pamet a nije mi se zbog toga dalo čekat sa objavom. uglavnom, doći će. slike će biti dostupne za skidanje sutra ujutro.

 3. 3 Tea

  ja bi samo rekla da je proljetovanje bilo GENIIIJALNOOO! nek vam svima koji niste bili bude žao! ph! Tolko od mene! Slike! Slike! Slike! ;)

 4. 4 nenela

  ja mogu komotno copy-pejstati tein komentar :)

 5. 5 Wurst

  ja mogu komotno prdnut i rec da sam upiso III. semestar ;p

 6. 6 gost

  kada ce slike

 7. 7 Wurst

  “sutra” ujutro ;)

 8. 8 Bobo

  čestitke, wurst. ja se nadam da cu ja uskoro slavit kraj svog posljednjeg, VIII semestra…

  nego, kaj ste nestrpljivi sa slikama??? jutro je relativan pojam nama studentima.

 9. 9 Wurst

  jutro je relativan pojam uopce, kao i jucer, danas, sutra…

  relativitet… hmmmm… ambivalentan? pa… i da i ne

  ;D

Leave a Reply