Proslavimo rođendan zajedno 03.03.

Kao što svi znate bliži nam se, ni manje ni više nego, naš 10. rođendan!!! S obzirom da je najbolje rođendan proslaviti u društvu svojih prijatelja tako ćemo i mi imati aktivnost na koju smo pozvali naše izviđačke prijatelje. Što sve možete očekivat tamo? Dobar provod, avanturu, igranje, druženje, nagrade…. ima tu puno toga! Sve što trebate znati o aktivnosti pročitajte u nastavku članka.

Kada i gdje se nalazimo?
Nalazimo se u subotu, 03.03.2012., u 09:00 sati ispred M.S. Pongračevo ( Opatijski trg 10 ), a vraćamo oko 17:00 na isto mjesto.

Tko sve sudjeluje u aktivnosti?
Aktivnost je podijeljena u 2 kategorije, ali se odvija u isto vrijeme u parku Maksimir za sve!˝Proletimo maksimirom˝ je aktivnost za poletarce gdje će ići u potragu za blagom i novim tajanstvenim putevima Maksimira.
Aktivnost pod nazivom ˝MOON˝ namijenjena za izviđače u obliku orijentacijskog natjecanja.

Koja oprema vam treba?
Zdravstvena iskaznica, uniforma i marama, pokaz ili dvije autobusne (i tramvajske karte), quipos i pribor za pisanje, nožić, sendviče (za doručak) i nešto za popiti.
Ekipa izviđača mora imati i busolu, topo pribor, patrolnu zastavu, švicarski nožić, pribor za pisanje i crtanje te jedan fotoaparat.
Ekipa poletarac treba također imat pribor za pisanje i crtanje i jedan fotoaparat.

Cijena i prijave?
Cijena aktivnosti iznosi 20 kn. U cijenu je uključen ručak i čaj te različite nagrade i diplome za sve sudionike.
Prijavom se smatra uplaćena taksa, a možete se prijaviti svom predvodniku na jatnim i patrolnim sastancima najkasnije do 29.02.2012.

Predzadatci!!!!
Izviđači trebaju napraviti patrolni foto-strip od desetak slika svog izleta ili natjecanja ili neke
aktivnosti gdje su imali puno dogodovština i rado bi nam ih ispričali.
Dok svaki poletarac treba izraditi krila koja mogu nositi i kao ekipa trebaju napisati pjesmicu posvećenu ekologiji i čistim šumama!
Što su vaši predzadatci maštovitiji to će biti i više bodova :)

Nadam se da se vidimo i što većem broju jer ipak se samo jednom slavim 10. rođendan!!!

0 Responses to “Proslavimo rođendan zajedno 03.03.”


  1. No Comments

Leave a Reply