Prijam ( krgh ), prijam. JOTA/JOTI ovdje !!

JOTA/JOTI nam je ponovno u eteru ili modemu. Za sve one kojima će ovo biti prvi put sigurno se pitaju o ćemu se radi ?! Riječ je o danu kada se svi izviđači, izviđaćice, poletarci i pčelice nađu na internetu te preko posebnog “cheta” razmjenjuju iskustva i upoznaju nove ljude. Ovo je savršena prilika da vidite koliko još naših izviđačkih prijatelja ima po svijetu. Inače nije dobro visiti na računalu čitav dan, al toga dana predlažem da se ne skidate s njega, a budete i vidjeli zašto!

Kada i u koliko se nalazimo ?
Svi se nalazimo u subotu 20.10.2012 ispred Mjesne zajednice Pongračevo ( Opatijski trg 10 ) u 09:30h. Idemo do Rudeša gdje se nalazi igraonica G2 u kojoj će se akcija održati.

Kada se vraćamo ?

Vraćamo se isti dan, natrag ispred Mjesne zajednice Pongračevo oko 14:50h.

Što sve treba ponijeti ?

Neka si svatko ponese po 1-2 sendviča, te nekakav sokić za pijuckati jer od puno “chetanja” čovjek ožedni i ogladni ! Također tko god ima unifomu neka je ponese ( obuče ). Ako netko nema Zet pokaz neka uzme 2 karte jer idemo busem do Rudeša, i natrag.

A kolko je to sve keša, koja je caka ?

Cijena izleta je 20kn što ukljućuje korištenje igraonice ( računala i interneta ) te nagrada.

Informacije i prijava ?

Prijaviti se predvodniku što prije, najkasnije do početka sljedećeg tjedna. Za sve informacije se možete obratiti Joži ( Josip Nef ) na broj 099/408 4017.

PLAMTJELI !

0 Responses to “Prijam ( krgh ), prijam. JOTA/JOTI ovdje !!”


  1. No Comments

Leave a Reply