Bivak na Grebengrad 14.-15.09.

mg2456_5081d8794ceb2_650x360cDragi naši veliki i mali Plamenovci za početak ove školske godine vam spremamo ludu avantura na Grebengrad tako da svi možemo s guštom zajedno pjevati: ˝Grebengradeeee ludo mjesto u tebi sam bio vrlo često…˝! Sve ostalo što će vas tamo dočekati može sanjati u najboljim izviđačkim snovima! Zato spakirajmo ruksake i put pod noge!

Kada i gdje se nalazimo?
Nalazimo se u subotu, 14.09.2013., u 6:50 sati ispred crne lokomotive na Glavnom željezničkom kolodvoru, a vraćamo u nedjelju, 15.09.2013., oko 18:40 sati na isto mjesto.

Što je i gdje je Grebengrad?
Grebengrad je stari ruševni grad koji se ponosno uzdiže iznad Novog Marofa! U blizini starog grada se nalazi i planinarski dom u kojem će se smjestit naša vesela družina!

Što treba ponijeti sa sobom?
Za početak nam treba jedna ruksak u koji ćemo pospremiti sve stvari jer ćemo pješačiti dio izleta kroz šumu! Unutra ćemo spakirati vreću za spavanje, šlape ili čiste tenisice za u dom, pribor za higijenu, trenirku, piđamicu, rezervne hlače i majicu te donje rublje i nekoliko pari čistih čarapa! Isto tako treba ponijeti i quipos, pribor za pisanje i crtanje, izviđačku iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu (obavezno), osobnu iskaznicu (tko ima), švicarac i baterijsku lampu. No ni to nije sve! Trebamo na sebe obući gojzerice ili čvrste cipele, radi lakše putovanja, traperice (hlače na gumb) te uniformu i staviti maramu (tko ima)! I na kraju da nam ne bi pala kiše i da ne budemo mokri ko miševi na vrh ruksaka treba pospremiti i jednu kabanicu (ne kišobran)! Također treba uzeti sendviče za subotu za doručak i ručak

U koliko vam dio opreme nedostaje (vreća, ruksak ili slično) slobodno nazovite pa ćemo vam posuditi!

Koja je cijena izleta?
Cijena bivka je 150,00 kn, a u cijenu je uračunat prijevoz, dom, večera u subotu i doručak i ručak u nedjelju te programski materijal.

Kome i do kada se treba prijaviti?
Prijaviti se možete svojim vođama na jatnim i patrolnim sastancima. Prijavom se smatra uplata cijena izleta. Prijaviti se možete najkasnije  do 11.09.2013. U slučaju da ne možete doći na sastanak, a jako želite ići na izlet prijavit se možete na telefon i uplatit uplatnicu preko računa s naznakom da je za bivak na Grebengrad ili u srijedu, 11.09.2013, od 19:30-20:00 možete doći u MZ Pongračevo (Opatijski trg 19) gdje ćemo prikupljati zadnje prijave!

Ako imate kakvih pitanja?
Ako imate kakvih nedoumica ili bilo kakvih pitanja slobodno se možete obratit Ani na 091 547 74 05!

Vidimo se!

Plamtjeli!

0 Responses to “Bivak na Grebengrad 14.-15.09.”


  1. No Comments

Leave a Reply