Pozdrav proljeću!21.3.

KADA? u subotu 21.3. 2009. godine, u 7:45 ispred M.S.POngačevo!
GDJE? u Botincu!
TKO? Svi poletarci, pčelice, izviđači i planinke!
KOLKO NOVACA? Za sve članove odreda, ujedno i SIZ-a ova aktivnost je besplatna (osim karte ili pokaza)za ostale 20 kuna!
ZAŠTO? Da se družimo, igramo, natječemo! A uz društvo i dan na zraku, igrom i zabavom obilježit ćemo dolazak proljeća te se pripremit za ovogodišnji logor jer je tema igara LOGOR!
ŠTO NAS ČEKA?osim puno zanimljivih igara i prijatelja, na kraju akcije svaku ekipu čeka diploma, pehari za one najbolje i bedževi za uspomenu. A da ne ostanete gladni i žedni, svatko će dobiti klopu i sokić!
PREDZADATAK! Kako ne bi došli praznih ruku, za predzadatak trebate napraviti malu knjižicu u kojoj morate napisati jedno jelo koje bi pripremali na logoru, jednu pjesmu koju bi pjevali i igru koju bi igrali na. Kada skupimo sva jela, igre i pjesme, za koji dan će svatko od vas dobiti malu knjižicu sa skupljenim jelima, igrama i pjesmama! Pokušajte biti što orginalniji kako bi nam knjižica bila što potpunija!!!! Naravno, predzadatak se boduje, pa nemojte na kraju akcije plakati ako vam je samo jedan bod nedostajao za pehar;)
DO KADA SE TREBA JAVITI? Za sve zainteresirane, prijave traju najkasnije do 15.3. do 20:00 h! Oni koji se prijave dužni su i doći! Prijaviti se možete svojim predvodnicima ili Tei na 091-647-52-60
VIDIMO SE!!!

0 Responses to “Pozdrav proljeću!21.3.”


  1. No Comments

Leave a Reply