Zimovanje Kalje 2019.

slikaO zimovanju
Djeca koja nisu u izviđačima pamte zimske praznike po posjetima bakama, poklonima, igranju igrica i ostalim “ubojicama” slobodnog vremena (uz mrski rad na školskim zadacima). Izviđači zimske praznike pamte po – zimovanjima!
Predstavljamo vam 17. po redu zimovanje našeg odreda!

Gdje idemo?
Vraćamo se na dobro staro mjesto – Kalje! :D Žumberak je mjesto nedirnute prirode i čistoga zraka s prekrasnim šumama, pitkom vodom, bogatom florom i faunom. Mjesto Kalje nalazi se u središnjem dijelu Žumberačke gore, udaljenom oko 60 km od Zagreba. Uz spavaonice u objektu se nalazi: prostor za druženje, prostor za održavanje radionica, blagovaonica, sanitarni čvorovi i centralno grijanje. U dvorištu župnoga dvora smještena su nogometna i košarkaška igrališta, park s ljuljačkama, klackalicama i toboganom.

Kada idemo?
Nalazimo se 27. 12. u 8:00 na parkingu preko puta Končara u Baštijanovoj ulici, a povratak je 30. 12. u 17:30 na istom mjestu!

Koliko to košta?
Cijena ovog zimovanja je za sve članove sa plaćenom članarinom za 2019. godinu 750 kuna, što uključuje: prijevoz autobusom, smještaj, 4 obroka dnevno, programske i potrošne materijale, nagrade za najbolje, cjelodnevni nadzor nad djecom te kino ulaznicu za kinovanje nakon zimovanja :D

Braća i sestre plaćaju 700 kuna po članu, dok neizviđači plaćaju 900 kuna.

Prijava i rokovi za plaćanje
1. rata 300 kn do 20.11.19 (u slučaju odustajanja,ne vraćamo)
2. rata – 450 kn do 20.12.19.
Uplate možete izvršiti na IBAN: HR602402006-1100651643, pri tome vas molimo da na poziv na broj odobrenja upišete datum rođenja djeteta u obliku DDMMGGGG (npr. 01012001 za datum rođenja 01.01.2001.).
Molimo da poštujete navedene termine zbog podmirenja troškova organizacije.

Za sudjelovanje i potpunu prijavu potrebno je ispuniti i prijavnicu: https://docs.google.com/document/d/1cYjo0Qvf_akcPDVKmuR7XrU_AXMdkWJGVzPTfxwYcV8/
Ispunjenu suglasnost molimo poslati na mail: oi.plamen@gmail.com.

Što ćemo raditi?
Očekuje nas mnogo raznih aktivnosti: izviđačke radionice, kreativne radionice, sportske igre i natjecanja, višeboj, večernje zabavne aktivnosti, ne smijemo sve otkriti! Članovi će dio aktivnosti birati sami ovisno o vlastitim interesima!

Što trebamo ponijeti?
Ukoliko nemate neki dio opreme, javite nam na vrijeme i nastojati ćemo vam osigurati.

Izviđačke stvari: veeeliki ruksak (ukoliko netko nema,može uzeti putnu torbu ili kofer), mali ruksak za izlet
vreća za spavanje, uniforma, marama, odredska majica, radna marama, iskaznica (tko ima), quipos (izviđačka bilježnica), pribor za pisanje, špagica (cca 1m) topo pribor (šestar, trokut, ravnalo, olovka, gumica, bojice) baterijska svjetiljka, džepni nožić, pribor za šivanje (igla i konac).

Obuća i odjeća: tenisice ili papuče za dom, čvrste nepropusne čizme za snijeg, trenirka, pidžama, 2 tople veste, tople hlače (po mogućnosti ski odijelo), zimska jakna, kapa, šal, rukavice, majice dugih rukava, donje rublje, veći broj para čarapa

Pribor za higijenu: sapun ili gel za tuširanje, šampon, ručnik za tuširanje, četkica i pasta za zube, češalj, štapići za uši

Dokumenti: zdravstvena iskaznica (obavezno!), osobna iskaznica (stariji od 16 godina)

Po želji: sanjke, mobitel, društvena igra, foto aparat, instrument

Napomena: Za izgubljene stvari ne odgovaramo, tako da savjetujemo da djeca sa sobom ne nose skupocjene stvari.

Kontakt
Sva pitanja i nejasnoće slobodno postavite na broj:

- 095 9051 703 (Nela Bat – načelnica)

web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

0 Responses to “Zimovanje Kalje 2019.”


  1. No Comments

Leave a Reply