Svi na izleeeeeeeeet!!

Poštovani,
patrola “Čađa” Vam s ponosom predstavlja svoj prvi, samostalno organizirani odredski izlet.

Ide se na Medvednicu, Grafičar. Pozvani su SVI članovi odreda (da,dobro ste vidjeli!!). Sastajemo se u 8.30 kod MZ Pongračevo (Opatijski trg 10). Vraćamo se na isto mjesto najkasnije do 18.00.

Molimo Vas da ponesete kabanicu, quipos, pribor za pisanje, hranu, vodu, 50 kn (obići ćemo i rudnik Zrinskih kraj Grafičara) i malo dobre volje.U slučaju kiše(ne dao bog da padne!!!) ići ćemo u posjet Prirodoslovnom muzeju. Pozivamo Vas da nam svojim dolaskom uveličate ovaj izlet. S nestrpljenjem Vas iščekujemo…

Primite srdačne pozdrave od patrole “Čađa”!

rudnik zrinskih
ulaz u rudnik Zrinskih

3 Responses to “Svi na izleeeeeeeeet!!”


 1. 1 Kruno

  Odličan uvod i najava izleta… sviđa mi se! Još samo da je negdje stavljen datum bila bi savršena najava izleta… No dobro.. svi učimo na gr(j)eškama.

 2. 2 Bobo

  A moraš ti cjepidlačit!

  Ako je najava stavljena u srijedu, znači da izlet sigurno nije iduću subotu (pa tko još planira izlete tjedan i pol unaprijed?), nego odmah ovu.

  Ali dobro, idući put ćemo staviti i datum, nek ti bude. A možda idući put dobijemo i malo više vremena za planiranje… ;-)

 3. 3 Kruno

  E, pa da još malo cijepidlačim… Jasno je meni da je izlet bio planirao ovaj VIKEND, no vikend ima DVA dana, pa mi nije bilo jasno jel’ subota ili ned’ela u igri…

  Nego kako je bilu u rudnicima? Ja planiram otići tamo već godinu dana, pa nikako…

  BTW… svakako odite pogledati “Noć u muzeju”… Dobar film…

Leave a Reply