Logorovanje Bračana 2021.

Gerald_G_Sleeping_in_a_tent

Dragi naši,

sa zadovoljstvom vam predstavljamo 20. logor Plamena! Vraćamo se na Bračanu u Istri gdje smo 2018. imali nezaboravan logor s prijateljima iz O.I. Istra, a ove godine ćemo logor dijeliti sa susjedima s Trešnjevke – O.I. Jarun!

Gdje idemo?
Logorovanje će se održati u Istri u blizini sela Opatija, kod Buzeta. U neposrednoj blizini mjesta nalaze se Motovun, Istarske toplice, Utvrda Pietropelosa te Park prirode Učka.

Kada idemo?
Za izviđače i istraživače: Logorovanje traje od 19.7. do 1.8. Na logor se kreće s parkinga preko puta Končara (Baštijanova ulica) u jutarnjim satima 19.7.

Za poletarce: Logorovanje traje od 26.7. do 1.8. Na logor se kreće s parkinga preko puta Končara (Baštijanova ulica) u jutarnjim satima 26.7.

Vraćamo se svi zajedno 1.8. u popodnevnim satima na mjesto poolaska.

Koliko to košta?
Za izviđače i istraživače cijena logorovanja iznosi 1.500 kn, za braću 1.400 kn, dok za poletarce cijena iznosi 850 kn, a za braću 750 kn.
Cijena uključuje prijevoz autobusom, najam terena, prehranu (5 obroka dnevno), programske troškove, logistiku, osiguranje sudionika, izlete, majicu logora te cjelodnevni nadzor!
NAPOMENA:navedene cijene i popusti vrijede za registrirane članove odreda, a za goste je cijena 1.650/1.000 kn.

Prijava i rokovi za plaćanje?
1.rata/prijava – 500/300 kn do 25.5.
ostatak iznosa mora biti uplaćen do 19.7.2021.

Za sudjelovanje na logorovanju i potpunu prijavu potrebno je ispuniti i prijavnicu. Ispunjenu prijavnicu možete uslikati mobitelom ili skenirati te poslati na mail oi.plamen@gmail.com ili Neli putem Whatsapp-a. Neposredno prije samog puta treba potpisati i COVID izjavu koju možete ili donijeti na polazak ili uslikati ujutro pa poslati Neli.

Molimo da poštujete naveden termine zbog podmirenja troškova organizacije.
U slučaju odustajanja nakon 5.7. nismo u mogućnosti vratiti prvu ratu zbog troškova koje moramo podmiriti unaprijed.

Taksa se uplaćuje na broj računa IBAN: HR602402006-1100651643. U polje “poziv na broj odobrenja” upišite datum rođenja Vašeg djeteta u obliku DDMMGGGG (npr. 07042010 za člana rođenog 07. 04. 2010.)

Što treba ponijeti?
Izviđačke stvari: Veeeeliki ruksak (ne putna torba!), mali ruksak za izlet, vreća za spavanje, podloška(karimat), uniforma, zavjetna marama, izviđačka iskaznica, quipos (izviđačka bilježnica), pribor za pisanje, špagica (cca 1m), ravnalo, olovka, gumica, bojice, baterijska svjetiljka (provjeriti jesu li baterije pune!), džepni nožić, pribor za šivanje (igla i konac), odredski Tshirt, odredska hoodica i radna marama.

Obuća i odjeća: tenisice, čvrste cipele ili gojzerice, japanke ili sandale za kupanje, 5 pari hlača (2 dugih, 3 kratkih), 6 majica kratkih, 2 majice dugih rukava, topla vesta, kabanica, donje rublje (po potrebi), čarape (za svaki dan + 5 viška), trenirka ili pidžama, kupaće gaće ili kostim (barem 2 da se mogu presvući po potrebi), kapa ili šeširić (obavezno!)

Pribor za higijenu: dva ručnika (za tuširanje i kupanje), četkica i pasta za zube, sapun za rublje ili detergent (samo za izviđače koji će prati veš na pola logora), češalj, krema za sunčanje, štapići za uši, sredstva protiv insekata (off i sl.), vlažne maramice, deodorans

Pribor za jelo: : porcija (plastični tanjur ili posuda, žlica, vilica, nož), čaša, platnena vrećica

Dokumenti: : osobna iskaznica (stariji od 16 godina), zdravstvena iskaznica (obavezno!)

Ostalo: kutija šibica, 2-3 svijeće, kvačice 10 kom (izviđači)

Kontakti?
Vođa logora: Nela Bat, 095-9051-703

Plamtjeli!

0 Responses to “Logorovanje Bračana 2021.”


  1. No Comments

Leave a Reply