Monthly Archive for December, 2014

PAŽNJA – promjena termina polaska na zimovanje

attention-iconDragi članov i roditelji zbog promjene voznog reda vlakova došlo je do male promjene u polasku na zimovanje Sv. Rok 2015. Na vaše i naše oduševljenje krećemo ranije te ćemo puno više vremena prvog dana provesti na snijegu!
Kada i gdje se nalazimo?
Nalazimo se u subotu 03.01.2015. u 7:00 sati kod stare lokomotive na Glavnom kolodvoru, a povratak je ostao po starom vremenu 09.01.2015. oko 14:30 sati. S obzirom da će nas dočekati puno snijega molimo Vas da već pri polasku članovi budu odjeveni u odjeću i obuću prikladnu za snijeg! Continue reading ‘PAŽNJA – promjena termina polaska na zimovanje’

Sretan Božić i Nova godina

santa-claus-running-t20484Dragi Plamenovci, izviđači diljem Hrvatske i izviđački prijatelji od srca Vam želimo sretan Božić i Novu godinu! Neka Vam i 2015 godina bude ispunjena smijehom, veseljem, pjesmom, novim izviđačkim prijateljima, izletima, natjecanjima, noćima provedenim u šatorima, zaklonima ili domovima, pečenim kobasama, zabavnim večerima i toplinom plamena! Također želimo da se lijepo provedete na praznicima i jedva čekamo da se vidimo na zimovanju, a onda ćete nam ispričati kako ste se proveli!

Vidimo se! Plamtjeli!
web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

Božićna čajanka 20.12.

santa-claus-stories-ga-the-tiny-elf-8dKao posljednju radionicu ove godine održat ćemo Božićnu čajanku! Čajanka će za poletarce (2. – 4. razreda) trajati od 10:00 do 12:00, a za izviđače (5.- 8. razreda) od 11:00 d0 13:00 sati na MS “Ante Starčević” na Voltinom. Od opreme su bitne čiste papuče/tenisice, quipos i pribor za pisanje.

U sklopu čajanke održat će se i Božićna tombola te je potrebno donijeti jedan mali zamotani darak tako da se svi zajedno možemo veseliti sa malo uranjenim poklonima. Ako dospije i pokoji fini kolačić nećemo se ljutiti :)

No ni to nije sve! S obzirom da smo u Božićnom duhu za vrijeme čajanke prikupljati ćemo i donacije za Dječji dom Nazorova, pa stoga ako imate kakvih stvari koje Vam godina nakupljaju prašinu, a još su funkcionalne možete se priključiti. Možete donirati odjeću, obuću, igračke, školski pribor, kozmetiku i tehničke uređaje.
Ukoliko niste u mogućnosti doći molim javiti našim voditeljima:
Kontakt za poletarce: Ana Ilić 091-5477-405
Kontakt za izviđač: Nela Bat 095 -9051 -703 Continue reading ‘Božićna čajanka 20.12.’

Betlehemsko svijetlo 14.12.

betlehemsko svjetloNaš odred će i ove godine sudjelovati na ceremoniji preuzimanja Betlehemskog svjetla u Zagrebačkoj katedrali. Nalazimo se u 9:50 ispred M.S.Pongračevo, zatim odlazimo do Zrinjevca gdje se formira kolona članova Saveza izviđača Hrvatske koja odlazi do katedrale na misu i preuzimanje svjetla. Ponesite fenjer ili lampaš kako bi svjetlo mogli odnijeti i u vaše domove. Povratak je planiran oko 13:30h. Od opreme je potrebna uniforma i marama (tko ima), 2 karte za ZET (ili pokaz) i kabanica.

Isti dan u 18:00 sati Plamen svjetlo odnosi u župu Sv. Leopold Bogdan Mandić na Voltinom (naći ćemo se u 17.50h ispred crkve). Na Rudešu u župi sv. Ane biti u 18:30h misa.

Betlehemsko svjetlo nas potiče na mir i strpljenje među ljudima. U skladu s izviđačkim načelima želimo odstraniti prepreke i granice među ljudima i narodima. Osobnim primjerom se zauzimamo za miran i bezbrižan život s pripadnicima druge rase, religije, kulture i političkih ideja.
Continue reading ‘Betlehemsko svijetlo 14.12.’

Novi načelnik i nova Uprava

extra-newsDragi roditelji i članovi, O.I. Plamen ima novog glavnog programskog voditelja! Na redovnoj Skupštini odreda u nedjelju 07.12. Ana Ilić je izabrana za načelnicu odreda izviđača Plamen!
Ana Ilić je član našeg odreda od 2008. godine. U odredu je odrađivala sve važne programske funkcije, od vođe jata, vođe družine i zamjenika načelnika. Na Šumskoj školi ima završene tečaje za vođu družine i vođu jata. Ove je godine magistrirala na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu.
Ani i ostalim članovima nove Uprave (Goran Grbić, Bojan Smode, Nela Bat, Ivan Janković) čestitamo na mandatu i želimo puno uspjeha u budućem radu.

Vidimo se! Plamtjeli!
Continue reading ‘Novi načelnik i nova Uprava’

Izviđačka radionica 13.12.

animal-scouts-2Ovu subotu, 13.12.2014., imamo još jednu zabavnu izviđačku radionicu. Radionica se održava u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (Golikova 116).
Poletarci i pčelice (2.-4-razred)-10:00-12:00
Izviđači i planinke (5.-7.razred)-12:15-14:15
Na radionicu je potrebno donijeti čiste tenisice ili papuče!
Ukoliko niste u mogućnosti doći molim javiti našim voditeljima:
Kontakt za poletarce: Ana Ilić 091-5477-405
Kontakt za izviđač: Nela Bat 095 -9051 -703

Vidimo se! Plamtjeli! Continue reading ‘Izviđačka radionica 13.12.’