Družina Napalm je trenutno ceremonijalni naziv za družinu istraživača koja se u pravilu referira na patrolu Putnici vatre.  Istraživačima nazivamo članove odreda koji imaju od 16 do 21 godinu. Trenutno je u cijelosti tek jedna patrola u potpunosti istraživačka: Putnici vatre, ali nam se na družinskim aktivnostima pridružuju i članovi patrole Gorući panj koji su istraživači. Često na istraživačke aktivnosti idemo i s novoosnovanim klubom brđana Plamene zore, ali i s mnogim drugim istraživačkim patrolama i družinama iz drugih odreda.

Prepoznati nas možete i po našem pokliču koji glasi:
Ufal sam – Napalm!
Ufal sam se – Napalmio!
Napalm – Ufal sam!
Napalmio – Uf al sam se!

Kaj se dela u Napalmu?

dscf1366

U Napalmu se radi upravo ono o čemu sanja svaki poletarac i pčelica, izviđač i planinka cijeli svoj izviđački život prije nego što dođe u našu družinu. Malo zahtjevniji izleti (penjanje po stijenama), bivci, biciklijade, odlazak na more, konačari, ekspedicije, natjecanja u starijoj kategoriji, putovanja …  a sve to u najboljem društvu koje si možete zamisliti. Aktivnosti također provodimo i sa istraživačima iz drugih odreda (a ponekad i s nekima iz drugih zemalja).

Aktivni Članovi Napalma su :

Dora Dunković – članica Napalma i voditelj u družini Oganj

Mia Čop - članica Napalma i voditelj u družini Magma

Damir Ćuk – vođa družine Napalm i voditelj u družini Oganj

Aktivnosti i tko nam se može pridružiti?

Sve naše aktivnosti možete pratiti na Facebooku pod #ufalsam i našoj facebook stranici facebook.com/napalpam . Slike, izvještaje i sve ostalo da vam barem djelomično prenesemo tu atmosferu. Ukoliko imaš više od 16 godina (ili imaš 15, ali si ove godine upisala/o prvi srednje) i želiš nam se pridružiti nazovi Damira (099 757 9869) i on će ti sve dalje objasniti.