Monthly Archive for May, 2016

Logorovanje ‘Mrzla Vodica’ 21.-31.7.2016.

dscf1339O logorovanju?
Život u prirodi, zabavne večeri uz vatru, boravak na čistom zraku, spavanje u šatorima, izrada polica za šator od drveta, rađenje obroka na vatri, lijepo vrijeme, polaganje zavjeta i obećanja, svečana vatra i mnoštvo igara su neke od slika iz logorskog života zbog kojeg ovu aktivnost često nazivamo krunom izviđačke godine.

Gdje idemo?
14. logorovanje O.I. “Plamen” održat će se na logorskom terenu u blizini mjesta Mrzla Vodica, koje pripada Općini Lokve. U neposrednoj blizini mjesta nalaze se NP Risnjak, Lokvarko jezero, špilja Lokvarka, parka prirode Golubinjak. Teren se nalazi na 15tak minuta hoda do Lokvarskog jezera koje će svakako olakšati dnevne vrućine.
Continue reading ‘Logorovanje ‘Mrzla Vodica’ 21.-31.7.2016.’

Svibanjske igre Kraljev vrh 28.-29.05.

ProljetovanjeDragi naši članovi! Napokon je došlo vrijeme s manje kiša i više sunca :) Zašto to ne bi iskoristili za druženje u prirodi? Naime, Udruga žena i djevojaka Kraljev vrh nas je pozvala na svibanjske igre sa djecom Kraljevog vrha i okolice, a nakon što se zabavimo slijedi opuštanje uz roštilj! Osim toga omogućili su nam i prostor za održavanje bivka poletaraca! Aktivnost je za izviđače i poletarce samo s različitim program stoga pomno promotrite što koga očekuje!!

Continue reading ‘Svibanjske igre Kraljev vrh 28.-29.05.’

Magmina potraga za blagom 21.05.

Pronađeno blago!Kako bi u što veselijim tonu proslavili dan izviđača ovu subotu smo se odlučili družiti uz zabavnu potragu za blagom s prijateljima proletarcima i pčelicama iz Odreda izviđača N.B. Đebo! Što vas sve očekuje nabolje ćete vidjeti kad nam se pridružite :)

Continue reading ‘Magmina potraga za blagom 21.05.’

Roditeljski sastanak 24.05.

Vijesti!Dragi naši roditelji ovim putem vas pozivamo da dođete na roditeljski sastanak u utorak, 24.05.2016., u 19:00 sati. Roditeljski sastanak će biti održan  u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević”  (Voltino).  Na roditeljskom će biti govora o ovogodišnjem logorovanju te ostalim aktivnostima do kraja školske godine.

Vidimo se, plamtjeli!

Scoutball turnir SIZ-a 14.5.

Pobjeda!

Ovu subotu (14.5.2016.) na jezeru Jarun održat će se scoutball turnir za izviđače i istraživače  iz cijeloga Zagreba, a organizator je upravo O.I. Plamen. Scoutball je najpoznatija, najzabavnija, najdinamičnija i naj-naj-najbolja (izviđačka) igra na svijetu! Mi smo spremni, jeste li i vi?! U nastavku pročitajte informacije…

 

 

 

 

 

 

Continue reading ‘Scoutball turnir SIZ-a 14.5.’

Družinski izlet Ognja na Risnjak 7.5.2016.

images

Družina izviđača Oganj (Grill Kaos ft. Zmajev Žar) uputit će se ove subote na Risnjak. Ipak, ne onaj u Gorskom kotaru, već do planinarskog doma “Risnjak” na MEDVEDNICI. Kako izgleda šuma u proljeće? Koje biljke i životinje ćemo sresti (tko zna, možda čak i nekog risa)? Je li mahovina pouzdana za orijentaciju i tko zna napraviti zaklon u prirodi? Samo su neke od stvari koje ćemo raditi… i još se pritom super zabavljati. Informacije pročitajte u nastavku…

Continue reading ‘Družinski izlet Ognja na Risnjak 7.5.2016.’