Monthly Archive for October, 2016

Roditeljski sastanak 25.10.

Raspored sastanakaDragi naši roditelji ovim putem vas pozivamo da dođete na roditeljski sastanak u utorak, 25.10.2016., u 19:00 sati. Roditeljski sastanak će biti održan  u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević”  (Golikova 44, Voltino).  Na roditeljskom će biti govora o ovogodišnjem zimovanju te će biti predstavljen plan rada do kraja ove godine.

Vidimo se, plamtjeli!

Continue reading ‘Roditeljski sastanak 25.10.’

Magmina radionica 22.10.

kesten(1)Dragi naši članovi ovim putem vas podsjećamo da je ovu subotu, 22.10.2016., naša vesela radionica za družinu poletaraca “Magma” na MZ “Ante Starčević” (Voltino) od 10:00 do 12:00 sati. Ponesite sa sobom raznolike jesenske plodove te šareno lišće.

Continue reading ‘Magmina radionica 22.10.’

Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj

Družina izviđača “Oganj” uputit će se ove nedjelje u “Grad na četiri rijeke” – Karlovac… Hmm, da… Izviđači ne osvajaju samo planinske vrhove, već i stare hrvatske gradove. Što ćemo točno raditi i zašto ovoga puta idemo baš u Karlovac, neka za sada ostane iznenađenje; a informacije o polasku, opremi i ostalome pročitajte u nastavku…

 

 

 

 

 

Continue reading ‘Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj’

Bivak poletaraca Kalinje 15.-16.10.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoučeni prošlogodišnjim iskustvom da je bivak poletaraca jedno prekrasno i zabavno iskustvo za našu malu družinu ove godine smo odlučili čim prije zaputiti se na jedan dvodnevni izlet! Mjesto jesenskog bivka je planinarska kuća Izvor u Kalinju nedaleko od Zeline.

Continue reading ‘Bivak poletaraca Kalinje 15.-16.10.’

Magmina šetnja 08.10.

Digitalne-crvene-gljive-728x409Kao pravi budući izletnici i vodiči trebamo dobro poznavati jestive šumske plodove, a prvo što nam svim padne na pamet su gljive!No gdje ćemo najbolje naučiti o gljivama nego na izložbi gljiva u pratnji iskusnih gljivara?

Continue reading ‘Magmina šetnja 08.10.’