Monthly Archive for April, 2013

Zborovanje 25.05.-26.05.

MGG0613Dragi Plamenovci, pozivamo Vas na 9. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske, okupljanje svih hrvatskih izvidjaca! Aktivnost će se održati  25. –  26. svibnja u Krapini. Očekuju nas Igre poletaraca, Mala olimpijada (orijentacijski kros, dizanje satora, signalizacija i vezivanje cvorova), izviđačke igre i radionice, Sportski susreti, kulinarski dvoboj, koncert, posjet Muzeju krapinskog pračovjeka, spavanje u šatorima,  zabava i druženje s izviđačima iz čitave Hrvatske.

Continue reading ‘Zborovanje 25.05.-26.05.’

Osvajanje Kuzelina 11.5.

filesPo prvi puta OI Plamen se upušta u avanturu istraživanja ostataka tvrđave Kuzeline. No da bi stigli do tvrđave moramo “izbrusiti” svoje vještine u izviđanju, traganju, skrivanju i savljadavanju različitih prepreka!  Zato nam se pridružite je nikad se nezna što nas može tamo očekivati! Continue reading ‘Osvajanje Kuzelina 11.5.’

Roditeljski sastanak za logorovanje i odredski sastanak 25.04.

Gerald_G_Sleeping_in_a_tent
Dragi roditelji, ovim vas putem pozivamo da dođete na roditeljski sastanak na kojem ćemo vam predstaviti 11. po redu logorovanje našeg odreda. Sastanak će se održati u četvrtak 25.4.’13. u MS Ante Starčević na Voltinom (kod crkve) u 19:00 sati. Ispred mjesne će vas dočekati netko od naših voditelja u uniformi.
A zašto je dobro doći i informacije o odredskom sastanku, možete pročitati u nastavku :)
Continue reading ‘Roditeljski sastanak za logorovanje i odredski sastanak 25.04.’

KUP Sv. Duje 26-28.4

natjecanje

Ljeto je sve bliže, i sunce polako u naš kraj stiže,

Uz sunce stižu i natjecanja nova, i krečemo putem novog lova

Lovimo dakako plasman novi, jer tu se kriju naši snovi.

Pehar novi doć će kući, vidjet će se novi sjaj, to će za nas biti raj!

Continue reading ‘KUP Sv. Duje 26-28.4′

Odredski izlet 20.04.

imagesDragi Plamenovci, Savez izviđača Zagreba  (SIZ) će povodom Dana planeta Zemlje održati na Trgu bana Jelačića kratku manifestaciju kojom će se obilježiti taj dan. Nakon manifestacije idemo proslaviti  navedeni “praznik” u najboljem mogućem okruženju, u prirodi. Idemo do vrha, na cjelodnevni izlet, očekuju nas igre, topografija, druženje i natjecanje s izviđačkim prijateljima iz odreda izviđača “B.J.” Potvrdite voditeljima svoj dolazak do sljedećeg četvrtka 18.04. Vidimo se, plamtjeli!
Continue reading ‘Odredski izlet 20.04.’

Noć biologije 12.04.

543911_507583675953854_867294980_nNoć biologije je program kroz koji se građanima, svih dobnih skupina, od 7 do 77 godina, na zanimljiv način želi prikazati ljepotu biologije. Program sadrži više od 50 radionica  na kojima će biti moguće sudjelovati, obilazak botaničkog vrta, herbarija, zbirke beskralježnjaka i kralježnjaka na fakultetu, razne igre, kvizove i još mnoge zabavne  i znanstvene sadržaje. Bit će super dođi i ti! :)
Continue reading ‘Noć biologije 12.04.’

Članarine i godišnji plan

imagesPoštovani roditelji, u nastavku Vam dostavljamo godišnji plan rada  od travnja do kraja 2013. godine, s podacima o vremenu i mjestu održavanja, organizatoru, sudionicima i cijeni. Napominjemo kako se neke stavke mogu promijeniti, a za točne informacije o aktivnostima najbolje je redovito pratiti ovu web stranicu. Godišnji plan možete preuzeti ovdje (.doc, .pdf).
Podsjećamo vas također na članarinu. Prema odluci Uprave Odreda, članarina iznosi 400,00 kn godišnje za sve članove Odreda. Uplaćuje se u dvije rate:
Continue reading ‘Članarine i godišnji plan’