Archive for the 'Natjecanje' Category

ZON 18.-19.03.

imagesU družini Oganj (mlađi izviđači) zadnjih par tjedana smo puno pričali o orijentacijskim natjecanjima. Stoga nam je prvo na redu ono “Zagrebačko orijentacijsko natjecanje – ZON”. Za sve one koji su se prijavili i njihove roditelje, u nastavku smo izdvojili nekoliko informacija. Continue reading ‘ZON 18.-19.03.’

Zagrebačko orijentacijsko natjecanje (ZON) 11.-13.3.

p7270043Tko god da je nekada zavirio u naše odredske prostorije, mogao je pomisliti da je ušao u malu radionicu zlatnih pehara… ali mi pehare ne proizvodimo, mi ih osvajamo, i to baš na ovakvim natjecanjima kao što je i ZON 11.-13.3.2016. Istraživači i brđani već su skupili dvije ekipe za stariju kategoriju, mlađi izviđači – na vam je red! Pročitajte u nastavku više detalja i prijavite se!

Continue reading ‘Zagrebačko orijentacijsko natjecanje (ZON) 11.-13.3.’

Jesenske igre SIZ-a 24.10.

kesten(1)Uskoro se u gradu događa još jedna zanimljiva aktivnost, a kako se volimo puno igrati i natjecati naravno da ju nećemo propustiti! Ovog puta krećem u pohod na Jesenske igra SIZ-a, a što nas sve očekuje možete pročitatiti u nastavku članka.

Continue reading ‘Jesenske igre SIZ-a 24.10.’

DION/DIV … 1. i 5. mjesto

Šok i nevjerica danas na proglašenju natjecanja DION u Lepoglavi. Ekipa “Napalm” osvojila je četvrto mjesto (tzv. “drvena medalja”)?? Međutim, kasnijom provjerom bodovne liste ustanovljena je greška koja nas je podigla ne za 1, ne za 2, već za cijele 3 pozicije i dovela na 1. mjesto ovogodišnjeg DION-a (Državnog izviđačkog orijentacijskog natjecanja – starija kategorija). Sve je službeno objavljeno i na stranicama SIH-a. PLAMEN JE OSVOJIO DION !!! Čestitke članovima ekipe “Napalm”: Jankecu, Mii, Mariji, Neli i Damiru.

Također, pohvaliti treba i našu mlađu ekipu “Oganj”, koja je u novoj postavi tek zakoračila u svijet izviđačkih natjecanja i osvojila 5. mjesto na DIV-u (Državnom izviđačkom višeboju – mlađa kategorija). Čestitke članovima ekipe “Oganj”: Luciji, Leartu, Tinu, Andri, Filipu, Ivanu i Danilu.

Slike uskoro!

Jer kraj moga ramena ……….. !!!!!

DIV/DION 19.-21.6.

Hm, gdje ići?Kao što neki od vas već znaju, s krajem školske godine stiže nam i posljednje orijentacijsko natjecanje prije ljeta. DIV/DION je najznačajnije izviđačko natjecanje u godini, a također i jedno od najvećih događaja gdje se okupljaju izviđači iz cijele Hrvatske. To je natjecanje ujedno za mlađe izviđače (DIV – Državni izviđački višeboj) kao i za istraživače (DION – Državno izviđačko orijentacijsko natjecanje). Naš odred već je okupio ekipu za stariju kategoriju, a ovim putem otvaramo prijave i pozivamo sve zainteresirane Ognjevce (5.-8. razredi) da se prijave … Više pročitajte u nastavku.

Continue reading ‘DIV/DION 19.-21.6.’

Natjecanje “Garešnički izazovi” 24.-26.4.

imagesNakon odličnog plasmana naše ekipe “Oganj 7″ na ZON-u, došlo je vrijeme za potvrditi uspjeh. Za sve one koji su se prijavili za natjecanje u Garešnici, u nastavku pročitajte izdvojene informacije. Držimo fige ekipi! Continue reading ‘Natjecanje “Garešnički izazovi” 24.-26.4.’

Natjecanja (ZON) 17.-19.04.

U družini Oganj (mlađi izviđači) zadnjih par tjedana smo puno pričali o orijentacijskim natjecanjima. Stoga nam je prvo na redu ono “Zagrebačko orijentacijsko natjecanje – ZON”. Za sve one koji su se prijavili i njihove roditelje, u nastavku smo izdvojili nekoliko informacija.

Continue reading ‘Natjecanja (ZON) 17.-19.04.’

2. mjesto na Kupu Sv. Duje

imagesNa natjecanju Kup Sv. Duje,  naša ekipa u mlađoj kategoriji, Oganj, je osvojila drugo mjesto! Čestitamo im na plasmanu i želimo daljnje uspjehe. Ekipu su činili Damir Ćuk, Leo Čop, Mia Čop, Danilo Dobrić, Filip Kapusta, Ivan Kapusta i Ela Prebježić)! Punoljetna pratnja je bio Marko Lukačević. Pohvale Ivanu Jankoviću koji je pripremao ekipu za natjecanje. Bravo! Plamtjeli! Želimo im puno uspjeha i na sljedećim natjecanjima!
Continue reading ’2. mjesto na Kupu Sv. Duje’