Monthly Archive for December, 2013

Zimovanje polazak i povratak

familyVacationStackedCarClipArt1Dragi naši Plamenovci, nadamo se da uživate u praznicima. Zimovanje se približava, nadam se da se veselite kao i mi! Imamo nekoliko informacija za vas:
Polazak i povratak
Na zimovanje krećemo u 8.45h ispred M.S. Pongračevo u subotu 04.01.
Vraćamo se na isto mjesto u petak 10.01. oko 18h, za točno vrijeme Vam naknadno javimo.
Continue reading ‘Zimovanje polazak i povratak’

Izviđači u medijima

social-media-weekDragi Plamenovci, donosimo Vam zanimljiv HRT – ov dokumentarac o  izviđaču koji je polagao vještinu kurir, koja je poznata i vama sa višednevnih aktivnosti. Također donosimo članak portala Tresnjevka.hr o Betlehemskom svijetlu mira. U članku ćete prepoznati naše članove Bobu i Teu.
Film i kratki članak o filmu možete pogledati ovdje.
Članak o betlehemskom svijetlu pročitajte ovdje.

Plamtjeli! Continue reading ‘Izviđači u medijima’

Sretan Božić i Nova godina

1209happy-holidaysDragi izviđači, izviđački prijatelji, Plamenovci i svi koji se tako osjećaju. Čestitamo Vam od srca Božić i Novu godinu. Želimo da lijepo provedete praznike i jedva čekamo da se vidimo na zimovanju.

Plamtjeli!

web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

Malo drugačija božićna priča, 21.12.

Osim sv. Nikoli, ove godine sesanta-claus-stories-ga-the-tiny-elf-8d djedu Božićnjaku i malim vilenjacima događaju svakakve nedaće! Prilikom dostavljanja pisma i različitih želja digla se grozna oluja i naše najskivenije misli, koje smo uputili djedici, su završile na Medvednici zatrpane u različite duplje od drveta, krošnje, kućice… Pomognimo djedici i vilenjacima pa možda i mi zaradimo kakav dodatni poklončić usput :) Continue reading ‘Malo drugačija božićna priča, 21.12.’

Božićna čajanka, 19.12.

praznici-pozadine-za-desktop-0186-Bozicne-slikeDragi naši Plamenovci i ove godine vas pozivamo na našu tradicionalnu Božićnu čajanku. Kao i dosada očekuje vas klopica, neki fini sokić, čaga, igra i puno plesa no ove godine u ponešto drugačijem i novom ruhu. Zato nemojte propustiti ovogodišnju čajanku i našu božićnu čaroliju!

Continue reading ‘Božićna čajanka, 19.12.’

Plamen u Glasu Trešnjevke

Paparazzi_by_iheartmangaDragi Plamenovci, u kvartovskom glasilu Glas Trešnjevke koji izdaje Centar za kulturu Trešnjevka izašao je članak o našem odredu. Članak pročitajte ovdje.

Plamtjeli!
web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

Betlehemsko svjetlo mira!

betlehemsko svjetlo15.12.2013. nedjelja, Betlehemsko svjetlo dolazi i u Hrvatsku.
Naš odred će i ove godine sudjelovati na ceremoniji preuzimnja Betlehemskog svjetla u zagrebačkoj katedrali. Continue reading ‘Betlehemsko svjetlo mira!’