Monthly Archive for January, 2014

Izviđačka radionica 01.02.

gfsignPodsjećamo, sutra (01.02.) imamo izviđačku radionicu. Radionica se održava u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (Golikova 116).
Poletarci i pčelice (2.-4-razred)-10:00-12:00
Izviđači i planinke (5.-7.razred)-11:00-13:00
Na radionicu je potrebno donijeti čiste tenisice ili papuče!
Ukoliko niste u mogućnosti doći molim javiti našim voditeljima:
Kontakt za poletarce: Ana Ilić 091-5477-405
Kontakt za izviđač: Nela Bat 095 -9051 -703

Continue reading ‘Izviđačka radionica 01.02.’

Roditeljski sastanak 30.01.

extra-newsDragi roditelji!

 Pozivamo vas na roditeljski sastanak koji će se održati u četvrtak, 30. siječnja s početkom u 19:00 sati u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (Golikova 116). Continue reading ‘Roditeljski sastanak 30.01.’

Posljednji info za izlet

imagesDragi roditelji,
Dobili smo dosta vaših poziva i mailova s upitima za odgađanje izleta zbog vremena.
Vrijeme za sutra nam ide u prilog, temperature na Kalniku će biti oko nula stupnjeva, popraćene suncem bez padalina.
Čuli smo se sa Planinarskim domom Kalnik koji kaže da u slučaju većeg snijega autobus mora stati u selu Kalnik što je 15ak minuta hoda do doma.  Također, čuli smo se sa autobus prijevoznikom koji kaže da su ceste očišćene i da autobus normalno vozi.

 Znači, ne preostaje nam ništa drugo nego ići na izlet!  Continue reading ‘Posljednji info za izlet’

Podsjetnik za izlet!

imagesDragi roditelji i članovi,
Evo zadnjih informacija vezanih uz izlet na Kalnik u subotu 25.1.2014.

Pitanje koje vas najviše muči je što u slučaju lošeg vremena?
U svakom slučaju molimo da dođete na parkiralište Končara u 8:30 gdje ćemo po potebi izlet otkazati i premjestiti na sljedeći vikend. Izlet pomičemo u slučaju jake kiše ili neprehodnosti cesta zbog snijega. U ostalim situacijama izlet se provodi.
Continue reading ‘Podsjetnik za izlet!’

Izlet Kalnik 25.01.

Kobasice na vatri :)Tko ide?
Na izlet pozivamo sve koji žele saznati kako izviđači otkrivaju prirodu, što uče i kako se zabavljaju! Broj sudionika izleta ograničen je na 45, pa molimo sve zainteresirane da se na vrijeme prijave.

Gdje i kada?
Kalnik je planina smještena u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u blizini Križevaca. Visoka je tek 643 m, ali nudi mnogo zanimljivih sadržaja: ruševinu tvrđave Veliki Kalnik, šumsku poučnu stazu te planinski greben s lijepim vidikovcima. Na izlet krećemo u subotu, 25. siječnja, u 8.30 sati s parkirališta ispred „Končara“. Na isto mjesto vraćamo se oko 18:30 sati.
Continue reading ‘Izlet Kalnik 25.01.’

Postani izviđač!

Clipart-CampingScoutsZanima te kako se snaći u šumi? Jesi li ikad prespavao/la u šatoru? Znaš li kakav je osjećaj osvojiti vrh planine? Želiš li zaploviti po našim rijekama? Voliš avanturu? Dobro društvo?

Trešnjevački izviđači, Odred izviđača “Plamen”, pozivaju sve mlade avanturiste/ice s Trešnjevke da nam se pridruže u istraživanju prirode, na našim izletima, logorovanjima, ekspedicijama, plovidbama i ostalim izviđačkim avanturama! Continue reading ‘Postani izviđač!’

Pozdrav s Gregurić Brega

Dragi roditelji i Plamenovci. Ne znam kako vi, ali mi se super zabavljamo. Nema snijega, ali nam to nije problem. Puno obitavamo vani, učimo se paliti vatru, koristiti pionirskim alatom, postavljati zamke, napravili smo svoj luk i stijelu. Okušali smo se i u kuhinji, radili smo svoje pogače. Atmosfera je super, puno pjevamo i igramo se. Danas smo na izletu na Oštrcu, gdje ćemo između ostalog polagat diverzanta. Ostalo neka ostane iznenađenje. Do idućeg javljanja, plamtjeli!
Slike pogledajte ovdje.