Archive for the 'Razno' Category

Roštilj za roditelje i članove 09.09.

… iako nam je ovakvo druženje tradicionalna završna aktivnost ove godine smo s njom odlučili započeti izviđačku godinu! Stoga Vas sve pozivamo na ugodno subotnje druženje na Jarunu uz klopicu, čakulicu i pokoju igru :)

Continue reading ‘Roštilj za roditelje i članove 09.09.’

Kolonija poletaraca i pčelica Savudrija 2017

kolonijaDragi Plamenovi poletarci i pčelice došlo je vrijeme i za vašu ovogodišnju višednevnu aktivnost! Nakon što su izviđači bili u šumi mi jurimo na toplo more gdje nas očekuje velika pustolovina s jednim moreplovcem koji je preplovio ni više ni manje nego sedam velikih i dalekih mora! Continue reading ‘Kolonija poletaraca i pčelica Savudrija 2017′

Kinovanje 14.1.

Pozdrav svima!

Vratili smo se s još jednog zimovanja. Jedna od tradicija našeg odreda je da nakon višednevne aktivnosti (logor, zimovanje, proljetovanje) idemo u kino! Puno je novih prijateljstava stvoreno na zimovanju i ovo je super prilika da se svi još malo družimo, razmijenimo dojmove i uživamo u crtiću :)
Možete povesti prijatelja, brata, sestru, susjeda, nije bitno jeste li bili ili niste na zimovanju, svi su pozvani!


U kino idemo u subotu, 14.1., nalazimo se u 10:15h ispred ulaza u Cinestar, Branimir centar. Cijena ulaznice je 20 kn (matineja) i po želji još za kokice i sok. Gledat ćemo crtić Pjevajte s nama!

Vidimo se, plamtjeli!

Kontakt

Damir 099/757-9869

Promjene za zimovanje 2017!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADragi Plamenovci, kao što ste već obaviješteni ovih dana pišemo vam mali podsjetnik na promjene! Ovogodišnje zimovanje se održava nedaleko od Daruvara na Petrovom vrhu zajedno s našim izviđačkim prijateljima iz OI “BJ”. Nalazimo se u utorak, 03.01.2017., u 10:30 na peronu 303 na Autobusnom kolodvoru Zagreb. Povratak je planiran u utorak 10.01.2017. oko 14:45 na dolazni peron autobusnog kolodvora.

Popis opreme vrijedi od prije s time da trebate dodati kupaći radi izleta na bazen!

Vidimo se sutra! Plamtjeli!

Avantura na Ho-Ho-Horvatove stube 4.12. (družina OGANJ)

Pakiranje stvariNakon obilaženja starih hrvatskih gradova i popularnih kupališta, ponovno je vrijeme za jedan dobar, stari planinarski izlet. Družina Oganj uputit će se u nedjelju 4.12.2016. na, ne tako često posjećeno, mjesto na Medvednici – Horvatove stube. Što nas sve očekuje, što treba pripremiti prije izleta, kao i sve ostale važne informacije, pročitajte u nastavku!

Continue reading ‘Avantura na Ho-Ho-Horvatove stube 4.12. (družina OGANJ)’

Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj

Družina izviđača “Oganj” uputit će se ove nedjelje u “Grad na četiri rijeke” – Karlovac… Hmm, da… Izviđači ne osvajaju samo planinske vrhove, već i stare hrvatske gradove. Što ćemo točno raditi i zašto ovoga puta idemo baš u Karlovac, neka za sada ostane iznenađenje; a informacije o polasku, opremi i ostalome pročitajte u nastavku…

 

 

 

 

 

Continue reading ‘Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj’

Kinovanje 3.8.2016.

movie1Nakon svakog logorovanja slijedi nam što? Tadicionalno kinovanje! :)

Crtić koji smo odabrali je Ledeno doba: Veliki udar.

Nalazimo se sutra, 3.8., u 17:45 kod južnog ulaza u Branimir centar. Cijena ulaznice je 20 kn, a svatko neka si uzme još džeparac za sok ili kokice.
Dođite da se još jednom podružimo i razmijenimo dojmove. U kino mogu ići svi, bez obzira jeste li bili na logorovanju ili ne. Pozovite brata, sestru, susjeda, frenda iz patrole, a možete i simpatiju!

Prijavite se porukom na 095 905 1703 (Nela) !!!

Vidimo se!

Dan za roditelje Mrzla Vodica, 24.07.2016.

Dragi roditelji,
pripremili smo i dan za vas!
Vaš dolazak očekujemo između 10 i 11 sati. Molimo da nam do sutra do 16 sati javite točan broj ljudi koji dolaze i broj eventualnih praznih mjesta u autima. Za vas ćemo pripremiti prefini gulaš i omogućiti vam da okusite dašak izviđaštva :)
Možete se družiti s nama u logorskom krugu, a tko želi može sa svojim djetetom provesti dan (spilja u Lokvama, Fužine…).
Upute za dolazak na teren:
Upišite u GoogleMaps Mrzla Vodica i vozite se putem koji vam pokazuje. Kad stignete u Mrzlu Vodicu, vidjet ćete most koji trebate proći i s lijeve strane kafić Carev most, a s desne Mrzlicu. Nastavljate ravno pored tih kafića i nakon oko 200 metara blagog uspona, kraj table za Risnjak (postavit ćemo i putokaz “Plamen”), skrenite desno. Pratite cestu koja se pretvara u makadam dok s desne strane ne vidite vaše odredište :)

Svoj dolazak možete potvrditi na:
Nela Bat 095 905 1703
Ana Ilić 091 5477 405
Marija Belina 098 174 7722
Tu smo za sve vaše upite!

Plamtjeli!