Danas izlet, sutra JOTI

O IZLETU
Danas smo se uputili na izlet na Dotrščinu, a u potrazi za njenim blagom nam je pomogao stari putopis. Igrali smo se, rješavali zanimljive zadatke, upoznali šumske čarobnjake, starog lugara i dobro se zabavili. Sreli smo izviđačke prijatelje iz 28. SDI “Dubrava” s kojima smo odmjerili snage u scoutballu! Ovaj put nismo pobjedili, ali uz malo iskustva i vježbe sljedeći put će biti bolje. Stazu smo svi uspješno prošli i osvojili vrijedne nagrade. Slika govori tisuću riječi pa uživajte na kraju izvještaja u nekoliko slika sa izleta.

JOTI
Ovaj vikend se održava JOTI, što je ukratko, druženje izviđača putem interneta. Naš odred će to obilježit sutra, a kada krećemo i gdje se nalazimo pročitajte ovdje. Do sutra se možete zagrijavati slušajući izviđački radio, koji radi tokom ovog vikenda povodom obilježavanja JOTA – e (eng. Jamboree On The Air) na ovom linku. Do sutra plamtjeli!

SLIKE

4 Responses to “Danas izlet, sutra JOTI”


 1. 1 Gogo

  E to se zove brzi izvještaj s aktivnosti. Pohvale izvjestitelju, fotografu, organizatorima, kontrolorima te svim sudionicima izleta.
  :)

 2. 2 Bobo

  Hvala Kabi na slikama i Lani na fotkama!

  Nadam se da je svima bilo zabavno!

 3. 3 Kaba

  Je, bilo je super!
  Do sljedećih izleta,
  plamtjeli!

 4. 4 Bobo

  Nudim se ubuduće za smišljanje priča za ovakve aktivnosti :-)

Leave a Reply