Postani izviđač!

Clipart-CampingScoutsZanima te kako se snaći u šumi? Jesi li ikad prespavao/la u šatoru? Znaš li kakav je osjećaj osvojiti vrh planine? Želiš li zaploviti po našim rijekama? Voliš avanturu? Dobro društvo?

Trešnjevački izviđači, Odred izviđača “Plamen”, pozivaju sve mlade avanturiste/ice s Trešnjevke da nam se pridruže u istraživanju prirode, na našim izletima, logorovanjima, ekspedicijama, plovidbama i ostalim izviđačkim avanturama!

Što te čeka na izviđačima? Naučit ćeš kako je živjeti u prirodi, kako izraditi zaklon u šumi, kako napisati poruku na tajnom pismu, kako se vežu i čemu služe osnovni čvorovi, kako si sam/a možeš pripremiti obrok na vatri… i sve to u dobrom društvu prijatelja, uz odličnu zabavu!
Dođi na našu prvu radionicu i vidi što te sve čeka na izviđačima! Prva radionica održat će se u subotu, 18. siječnja u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (Golikova 116, odmah pored crkve):

- uzrast poletaraca (2.-4. razred): u 10.00-12.00 sati

- uzrast mlađih izviđača (5.-7. razred): u 11.00-13.00 sati

Ako i propustite prvi sastanak, možete se priključiti slijedeći tjedan ili jednostavno uz prethodnu najavu doći na prvi izlet.

Pozivamo te i na naš prvi izlet! U subotu, 25. siječnja, trešnjevački izviđači idu u posjet planini i starom gradu Kalniku, pokraj Križevaca. Više o izletu uskoro ćeš moći saznati ovdje,  na našim web stranicama.

Izviđački pozdrav!

Za bilo kakva pitanja javite se na 098 935 77 95 (Igor, načelnik odreda).
web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

0 Responses to “Postani izviđač!”


  1. No Comments

Leave a Reply