Odredski izlet za članove i roditelje – Ponikve 10.10.

x10838200348253472454Nakon malog uhodavanja na radionicama, vrijeme je za neku šumsku akciju!
Jesen se već fino udomaćila i poziva nas da joj se pridružimo u izviđačkom stilu :) Pred nama je izlet za sve naše članove, a pozvani su i roditelji za koje se jako veselimo da nam se pridruže! Možete se pridružiti Plamenovcima u šetnji do Ponikva preko Glavice, a možete i direktno autom doći do Ponikva.
Što sve trebate ponijeti, kada i gdje se kreće, kako se prijaviti i svi ostali detalji čekaju vas u nastavku.

TKO SU SUDIONICI?
Izlet je namijenjen svim članovima odreda izviđača Plamen te njihovim roditeljima i drugim članovima obitelji.

ŠTO ĆEMO RADITI?

Čekaju vas izazovi koji će vam približiti neka izviđačka znanja i vještine, zajedničke igre, vođeno planinarenje od G. Stenjevca do Ponikva, uživanje u šumi s vašim najmilijima…
Sve aktivnosti su opcionalne i slobodni ste pridružiti se na bilo kojoj :)

KADA I GDJE SE NALAZIMO?

1. Planinarenje
Ovo je opcija za članove odreda i za roditele koji žele ići s nama pješke. Nalazimo se 10.10. u 8:00h na Črnomercu kod parkića ispred KFC-a. Povratak je na isto mjesto oko 15:50h.
NAPOMENA: Ako vam tako više odgovara, možete se naći s nama i na okretištu busa GORNJI STENJEVEC u 8:45h pa nastaviti od tamo s nama pješke.

2. Autom do Ponikva
Ukoliko sami dolazite autom do livade Ponikve, okupljanje je na livadi oko 10:30h, a kraj programa je planiran oko 14:15h.
Do Ponikva se može doći asfaltiranom cestom iz Stenjevca (Gajnica) tzv. “Zelenom magistralom”. Na završetku Zelene magistrale nalazi se manje parkiralište i od tamo idete pješke ravno i za koju minutu ste na livadi.

ŠTO PONIJETI I KAKO SE OBUĆI?
Svaki sudionik treba imati ruksak u koji stanu voda, kabanica, voćka za užinu, 2 sendviča, Zet karte ili pokaz (za one koji idu s nama od Črnomerca), džepni nožić (tko ima), rezervne čarape i jedna majica kratkih rukava za presvuć te metalna šalica s drškom ili plastična čaša ukoliko se želite ugrijati čajem ili kavom koje ćemo mi osigurati.
Na nogama obavezno neke nepropusne čvrste cipele, obući se toplo i slojevito.
Članovi odreda dolaze u uniformama.

PRIJAVE I CIJENA
Izlet je za sve sudionike besplatan.
ZA sudjelovanje na izletu obavezna je prijava u kojoj je potrebno naglasiti tko sve dolazi (npr. član + 2 roditelja) i na koji način dolazite (autom do Ponikva ili Stenjevca ili pješke s nama).
Prijaviti se možete Neli porukom na broj 095 905 1703 najkasnije do subote 9.10. do 18h.

ŠTO U SLUČAJU KIŠE?
U slučaju da će u nedjelju padati kiša, umjesto izleta će se održati zamjenske radionice za članove na adresi Dragutina Golika 44 (natkrivena terasa). Za poletarce odnosno družinu MAGMA će biti od 11 do 12:15h, a za sve izviđače odnosno družinu OGANJ radionica će biti od 12:30 do 13:45h.
Pratite web jer ćemo u slučaju otkazivanja izleta u subotu u 19h objaviti da izleta nema te da se održavaju gore navedene radionice. U tom slučaju, biti će potrebno za radionice posebno potvrditi dolazak.

Za sva pitanja slobodno se obratite Neli!

Vidimo se, plamtjeli!

0 Responses to “Odredski izlet za članove i roditelje – Ponikve 10.10.”


  1. No Comments

Leave a Reply