Archive for the 'Uživo' Category

Petrov vrh – indijanska opsada

DSC02111Imali smo i danas puno zanimljivih aktivnosti, više o njima na slikama. U nastavku donosimo izjave članova o dosadašnjim aktivnostima na zimovanju.
Mia Čop  – „Najviše mi se svidio glazbeni KZP, gdje mi je najbolja bila igra ‘Ne zaboravi stihove ‘ jer je zahtjevala mozganje. Jedino mi je bilo žao jer se u zadnjem krugu nismo mogli sjetiti stihova, a odlučivali su o pobjedi.“ Continue reading ‘Petrov vrh – indijanska opsada’

Petrov vrh – offer you can’t refuse

Petrov vrh, u revijalnom tonu se i dalje odlično zabavljamo, a i snijeg nam je pao! Jučer smo igrali otimanje marama, a na višeboju radili kolače koji su misteriozno nestali. Istragom smo utvrdili da su pojedeni s velikim guštom. Na kreativnim radionicama smo izrađivali jastuke, a na zabavnoj večeri  „Tko pjeva zlo ne misli“ otkrili mnoge glazbene talente. Continue reading ‘Petrov vrh – offer you can’t refuse’

1-2, 1-2, ovdje Petrov vrh, da li se čujemo?

Zimovanje „Petrov vrh 2013.“ je u punom jeku…

Continue reading ’1-2, 1-2, ovdje Petrov vrh, da li se čujemo?’

Iz Fužina s ljubavlju (2)

Od 7.30 do 22.30 – aktivnost do aktivnosti! To bi bio najkraći opis našeg današnjeg dana. Sportski višeboj, polaganje vještarstva “diverzant”, novinarska i debatna radionice, radionica poznavanja zvijezda, uobičajeni patrolni i jatni sastanci… sve to iscrpilo je podjednako članove i voditelje, pa ovi prvi sada spavaju, a drugi će im se uskoro pridružiti.
Continue reading ‘Iz Fužina s ljubavlju (2)’

Iz Fužina s ljubavlju (1)

Prvi dan je završio odlično, i dok voditelji analiziraju dan i planiraju sutrašnji, novinarska sekcija brine za to da roditelji budu informirani.

Svi smo sretno stigli, smjestili se i odradili sav planirani program. Startale su novinarska i debatna radionica, rasprave su bile vrlo oštre, a novine za prvi dan su već završene.
Continue reading ‘Iz Fužina s ljubavlju (1)’

Upoznavanje gomirskog kraja

Jedan dan posvetili smo maloj pustolovini u kojoj su sudionici upoznali sve čari malih brdskih mjesta, ali i okolnih starih šuma. Posebnu pohvalu zaslužuju najmlađi koji su se pokazali kao pravi mali istraživači i junaci!

Continue reading ‘Upoznavanje gomirskog kraja’

Sunce, hvala ti!

Nakon noći prespavane u domu Hrvatskih šuma u Kosanovićima, vraćamo se u logor! Pogledajte i nekoliko fotografija s logorovanja.
Continue reading ‘Sunce, hvala ti!’

Javljanje iz Gomirja

Dragi roditelji, prijatelji i ostali!

Za one koji nas nisu posjetili jučer i danas, evo par riječi o tome kako nam je na našoj ljetnoj avanturi u šumama Gorskog Kotra. Nadamo se da ćemo uskoro moći staviti i neke slike.
Continue reading ‘Javljanje iz Gomirja’