Archive for the 'e-Izvještaj' Category

DION/DIV … 1. i 5. mjesto

Šok i nevjerica danas na proglašenju natjecanja DION u Lepoglavi. Ekipa “Napalm” osvojila je četvrto mjesto (tzv. “drvena medalja”)?? Međutim, kasnijom provjerom bodovne liste ustanovljena je greška koja nas je podigla ne za 1, ne za 2, već za cijele 3 pozicije i dovela na 1. mjesto ovogodišnjeg DION-a (Državnog izviđačkog orijentacijskog natjecanja – starija kategorija). Sve je službeno objavljeno i na stranicama SIH-a. PLAMEN JE OSVOJIO DION !!! Čestitke članovima ekipe “Napalm”: Jankecu, Mii, Mariji, Neli i Damiru.

Također, pohvaliti treba i našu mlađu ekipu “Oganj”, koja je u novoj postavi tek zakoračila u svijet izviđačkih natjecanja i osvojila 5. mjesto na DIV-u (Državnom izviđačkom višeboju – mlađa kategorija). Čestitke članovima ekipe “Oganj”: Luciji, Leartu, Tinu, Andri, Filipu, Ivanu i Danilu.

Slike uskoro!

Jer kraj moga ramena ……….. !!!!!

Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD

Čujte i počujte!  Naši hrabri Plamenovci OLYMPUS DIGITAL CAMERAvratili su se u nedjelju navečer s prvog izleta ove izviđačke godine. Kako nam je bilo ? Bilo nam je super. A što smo sve radili možete pročitati u nastavku članka… Continue reading ‘Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD’

Kup-kup-Kupa!

Brzo javljanje s drugog dana logora – svi smo stigli, smjestili se, prošli uzbudljiv poligon dobrodošlice, prespavali prvu noc i naravno – okupali se u Kupi. Posjetili su nas i slovenski izviđači koji su sa svog logora u Radencima krenuli na rafting (Rod Črno jezero). Domaćini sa Severina su odlični, brinu se da nam ništa ne nedostaje. Ispred nas je jos dolazak poletaraca, dvodnevni bivak, kao i mnoge druge avanture i tone zabave. Javimo se još, a do tada uživajte u ovih par fotki…
Continue reading ‘Kup-kup-Kupa!’

Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik

Fencing FoilsProšao je i drugi dio naše mačevalačke avanture! U nedjelju, 27.1., opet smo se zaputili prema Velesajmu, točnije, prema prostorijima mačevalačkog kluba ”Inter”, gdje su nas spremno dočekali treneri kluba.

Kao što ste mogli ovdje pročitati, dan prije smo se tek ‘ufuravali’. Treneri su nam objasnili o kakvom se sportu radi, učili smo pravilan stav, navikavali se na osjećaj mača u ruci, sve ono što je bilo potrebno da budemo spremni za ono što je uslijedilo u nedjelju! Došlo je vrijeme da se ozbiljno primimo mačeva.
Continue reading ‘Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik’

Foto izvještaj – Mačevanje 26.01.

Fencing1Pozdrav Plamenovci! Danas smo bili na mačevanju, bilo nam je zanimljivo, učili smo osnovne poteze, a kako je to  točno izgleda na fotkama u nastavku. Sutra se nalazimo u također u 9.00h, svi koji dođete imate mogućnost zaraditi vještinu / vještarstvo Mačevalaca. Dođite u uniformi (ako nemate uniformu, može i u odredskoj majici). Vidimo se!
Continue reading ‘Foto izvještaj – Mačevanje 26.01.’

Izviđačke igre 10.11. (fotke) + termin novog sastanka

Dragi roditelji, jučer smo na O.Š. Ljubljanica održali izviđačke igre za nove članove, a što smo radili, kako smo se zabavljali i što igrali, pogledajte u sljedećem fotoalbumu. Sljedeća aktivnost za nove članove je izviđački sastanak u petak, 16.11. ispred O.Š. Ljubljanica u 18.10h. Vraćamo se na isto mjesto u 20.15h., slobodno dovedite i prijatelje. Za sva pitanja, nedumice, nazovite načelnika Igora Kabića (Kabu) – 098/935 77 95.

Plamtjeli!

Odredski sastanak (25.10.) i Potraga za zmajevim blagom (27.10.) – foto izvještaj

Dragi Plamenovci, pogledajte kako smo obilježili Halloween na odredskom sastanku (fotke), koliko strašno je bilo, koja su se čuda izdogađala, koliko smo slatkiša pojeli i vrijedi li vještičja čarolija i dalje? Osim Haloweena, išli smo po blago kod strašnoga zmaja (fotke), pogledajte jesmo li ga savladali i o kakvom se blagu radi.
Do sljedećih aktivnosti, plamtjeli!

Foto izvještaj – jos i danas zamiriše trešnja

Akcija obilaženja Trešnjevačkih parkova, u kojima su nas čekali kreativni zadaci (memory od prometnih znakova, postavljanje putnih znakova, nadopunjavanje karte stare Trešnjevke, izrada “makete” zviježđa od prirodnih materijala itd.), zanimljive igre, a na kraju i slatke nagrade. Više na odredskoj Facebook stranici. Uživali smo, vidimo se na sljedećoj akciji. Do tada, plamtjeli!
P.S. Ekipi koja sljedeći vikend odlazi u Kutinu želimo uspješne pripreme sutra i preko tjedna!