Archive for the 'Skupština' Category

Svečana skupština 25.03.

1234751_10200496441078359_634447188_nDragi roditelji i članovi! Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečanu sjednicu Skupštine Odreda izviđača Plamen u subotu 25. ožujka, kako bismo zajedno proslavili naših 15 godina rada. Za vas, ali i uz vašu podršku i pomoć, Plamen je postao jedna od udruga priznatih u Savezu izviđača Hrvatske i prepoznatljivih na Trešnjevci.
Skupština počinje u 17 sati, u prostorijama mjesne samouprave Samoborček (Nova cesta 37).  Nakon kratkog predstavljanja rada Odreda slijedi zakuska i druženje.
Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na mail oi.plamen@gmail.com 
Plamtjeli!

Ignorantia juris non excusat

Za slučaj da vam je promaklo, zadnjih tjedana radno aktivna populacija Odreda ulaže velike napore kako bi od ovog (do sada uglavnom zapuštenog) kutka Interneta stvorila ugodno ali prije svega i korisno mjesto okupljanja putnika-namjernika. Zadnji rezultat tog dugoročnog projekta je virtualno dostupan od danas, a radi se o Statutu — temeljnom aktu svake udruge pa tako i naše. Naravno to je samo mali djelić, sitna stavka našeg dugačkog popisa zadataka i ciljeva, no da ne biste slučajno živjeli u zabludi što se tiče količine napora uloženog u ostvarenje ove ideje, dotični dokument je do sada postojao isključivo u papirnatom obliku :)