Monthly Archive for June, 2007

Priča se nastavlja…

…ševin pjev, rika lavlja…

Raja nam naraštajima skuplja sličice, markice, kartice, salvete, novčiće, bedževe, zakrpe, značke i hiljade drugih memorabilija i drangulija, a meni se sve izglednijim čini da ću ja početi skupljati ove bisere od nazovi izvještaja. Imam ih tek dva, no ako je vjerovati onoj staroj izviđačkoj “po jutru se poznaje dan”, već sada sam bogat čovjek.

Continue reading ‘Priča se nastavlja…’

Uplate za logor…

… bit će 27. lipnja i 11. srpnja (dvije srijede) u 19 sati u Mjesnoj Zajednici “Pongračevo” (Opatijski trg 10, Ljubljanica). Roditelji koji još nisu bili u našim prostorijama ovdje mogu naći plan.

Logorovanje Lovinac 2007.

Za članove kojima strpljive riječi predvodnika na jedno uho uđu a na drugo izađu te za roditelje koji neće biti u mogućnosti prisustvovati roditeljskom sastanku: naša ovogodišnja destinacija nalazi se na jugu Ličko-senjske županije, a vrli nam članovi ondje će obitavati u razdoblju od 14. srpnja kada put Like kreću vrijedni konačari pa sve do 1. kolovoza kada se svi skupa iscrpljeni i sjetni vraćamo domovima.

Općina Lovinac
Wikipedija

Prijavnice stižu na patrolne sastanke, a za one nestrpljive možete ih naći i ovdje. Cijena za izviđače je 900 (polazak 18.7.), poletarce 500 kuna (polazak 25.7.), uz tradicionalni popust za braću i sestre (750 odnosno 450 kn). A postoji mogućnost da će nam na logoru društvo raditi i gosti iz inozemstva!

To je to, sve znate, a ako ne, znate gdje saznati. Vidimo se u Lovincu!

Samobor drugi pokušaj!

Na žalost (ili sreću) izlet u Samobor je zbog lošeg vremena odgođen za ovu subotu 9.6.2007.
Plan je slijedeći, nakon razledavanja i upoznavanja grada odlazimo na obližnji proplanak gdje se igramo, natječemo i pečemo kobase!

Dogovor ostaje isti, nalazimo se u 8:30 ispred M.S.Pongračevo, cijena je 50 kn (+ za kremšnitu), povratak u popodnevnim satima (cca 18:00h, javimo vam se mobitelom po potrebi), ponijeti: kabanica, voda, kobasa (ili hrenovka) za okrenut je na vatri, džepni nožić, quipos, olovka, kemijska i dobra volja!!!
VIDIMO SE!!!