Author Archive for Tea

Pažnja, Pažnja! Imamo novi račun…

attention-iconDragi roditelji i članovi!
Promjenili smo broj računa, molimo vas da od sada sve uplate vršite na ovaj broj računa:
2402006-1100651643 Erste banka.

Plamtjeli! Continue reading ‘Pažnja, Pažnja! Imamo novi račun…’

Načelnik Kaba postao inženjer!

149948_1446288082013_7401580_nOd jučer je naš odred ali i Hrvatska bogatija za još jednog mag. ing. elektrotehnike i informacijske tehnologije! Kaba, čestitamo :-)!

 

 

 

 

Plamenova fešta! 10 godina!

Dragi naši, kao što znate u subotu 17.03.2012. naš odred slavi 10 godina!
Pozivamo sve da dođu u 17:00 sati u Vijećnicu gradske četvrti Trešnjevka sjever, Park stara Trešnjevka 2. Tamo će se održati svečanost i mala zakuska. Pozivamo sve mame i tate dobre volje da ispeku poneki kolač, kiflice…. Veselimo se zajedničkom slavlju!

Potraga za blagom! Subota, 15.10.

U subotu, 15. listopada pozivamo te u maštoviti svijet šume i bića koja ćeš tamo susresti!
Sve što trebaš znati je da idemo u prekrasnu Dotršćinsku šumu u blizini Maksmira! Točne detalje o izletu pročitaj u nastavku! Continue reading ‘Potraga za blagom! Subota, 15.10.’

Zadnji dan Šumske škole!

I ove godine na šumskoj naobrazbi sudjelovali su naši voditelji! Marko i Dajana završili su tečaj za vođe jata, a Vatroslav tečaj za vođe patrola! Jankec radi kao pomoćni kuhar, dok su Bobo i Tea na dva dana bili predavači na svim tečajevima. Ne trebamo ni spominjati atmosferu kojom su Plamenovci doprinjeli Šumskoj školi, a novostečena znanja i vještine imati će priliku pokazati kroz svega 10ak dana! Velike čestitke i pozdravi našim tečajcima! A evo i malo slikica…
Continue reading ‘Zadnji dan Šumske škole!’

Dan za roditelje

Dragi roditelji, kao što znate,u subotu 23.7. je predviđen dan za vašu posjetu! Kako bi stigli na vrijeme pripremiti dovoljnu količinju klope i pića te prilagoditi program, molimo vas da se najavite do petka popodne na brojeve: 098-1706-028 (Goran) ili na 098-9357-795 (Igor) . Vidimo se!

Još malo za logor…

Dragi naši, još manje od 24 sata i vidimo se! Mi smo već na terenu kako bi pripremili sve prije nego dođete, a sad još malo napomena… Noći su prilično hladne pa ponesite tople odjeće za spavanje, dani su vrući pa ne zaboravite kratke hlaće i majice! Također podsjećamo da ne zaboravite kupaći kostim jer idemo na moreeee! Vidimo se brzo, mislimo na vas! :)

Napalm osvojio srebro!

Patrola istraživača “Napalm” osvojila je 2.mjesto na Državnoj izviđačkoj olimpijadi održanoj na Zborovanju Saveza izviđača Hrvatske!
Čestitke momcima na odličnom plasmanu!