Monthly Archive for January, 2008

“Vatreni vitezovi” idu u ZOO!!!

Umorni medo
Khm, khm… Čujte i počujte pčelice i poletarci i svi koji se rumuju sa komarci, radoznalci i malci!
U sljedeću subotu, 2. veljače 2008., naše jato “Vatreni vitezovi” ide u Zoološki vrt u Maxiću. Polazak je u 9h ispred O.Š. “Kralja Tomislava”, a povratak na isto mjesto oko 12.30h. Treba ponijeti 20kn za upad, pokaz za tramvaj, mnogo pozitivne vibre i par viceva iz rukava!
Plamtjeli!

Odredski izlet na Gorščicu

U subotu, 26. siječnja, održat će se odredski izlet na Gorščicu, proplanak na istočnom dijelu Medvednice. Sastajemo se u 9.00 sati ispred mjesne samouprave “Pongračevo”, a vraćamo se na isto mjesto oko 16.00 sati.

gorscica

Sve što treba ponijeti su dvije tramvajske karte (ili pokaz), par sendviča, vodu ili čaj za piće, kabanicu i po volji manji džeparac za čaj na Gorščici. U slučaju kiše, izlet će biti održan neki od slijedećih vikenda.

Kino, subota 12.1.

kinoVeć tradicionalan odlazak u kino poslije višednevnih aktivnosti održati će se u subotu 12.1.2008. Nalazimo se u 17 h na Cvjetnom trgu. Ponesite novac za ulaznicu i po želji za kokice, sok…
Dobro došli su i članovi koji nisu bili na zimovanju! Vidimo se!

Zimovanje na vratima…

zimaEvo, dragi naši… Još nas 10-ak sati dijeli od odlaska na 5. zimovanje Plamena. Za sve koji zbog raznih okolnosti (posla, bolesti…) nisu u mogućnosti biti sa nama-žao nam je i nadamo se da ćete barem doći u posjetu za vikend, ili šta reći nego vidimo se na sljedećoj aktivnosti! Ostali, vidimo se sutra u 9:00 kod Končara!
PLamtjeli!

SRETNA NOVA 2008.!

NOVA GODINA
SRETNA NOVA 2008. GODINA SVIM PLAMENOVCIMA, UZ PUNO SREĆE, ZDRAVLJA, SMJEHA, LJUBAVI, LOGOROVANJA, ZIMOVANJA, NATJECANJA …
PLAMTJELI!!!
Vidimo se na zimovanju!