Monthly Archive for July, 2008

Priopćenje za javnost Ureda Predsjednika

Predsjednik Kluba brđana “Zeleni oblak” proteklog je vikenda izvršio nadzor nad svojim utaborenim trupama nadomak Donje Dobre, htjedoši se osobno uvjeriti u stanje na terenu te ujedno provjeriti istinitost stanovitih kuloarskih naklapanja. U pratnji Marca (ex 15. sč “Tornado” i veliki prijatelj Kluba), Marka (CIR Special Forces) i Zagorca (ne general), najodanijih mu adjutanata, manifestirao se na odredištu (uz pokoju (ne)zgodu putem) te utvrdio slijedeće:

Continue reading ‘Priopćenje za javnost Ureda Predsjednika’

Vučja što? Nikad čuo! Gdje je to???

Za sve putnike namjernike, roditelje i prijatelje koji će u terminu logora putovati prema moru ili se vraćati doma u Zagreb, ovdje su upute kako doći do logorskog terena…

Continue reading ‘Vučja što? Nikad čuo! Gdje je to???’

Kad se kreće na logor!!!

Za sve one koji nisu bili na roditeljskom sastanku ili su slučajno zaboravili, evo malog podsjetnika! Znači na logor ˝Vučja Dobra 2008˝ mlađi i stariji izviđači (patrole Fenix, Plamićak i P. P. O.) kreću 21. 7. ispred stare lokomotive na Glavnom kolodvoru u 07:30, dok poletarci (Vatreni Vitezovi) kreću 26. 7. također ispred stare lokomotive u 07:30! Povratk u Zagreb planiran je 2. 8. oko 19:00 sati na isto mjesto s kojeg se kretalo!!!