Monthly Archive for June, 2008

Roditeljski sastanak

Zbog promjene plana vezano uz logorovanje, molimo roditelje da se odazovu na sastanak u četvrtak 26.lipnja u 20:00h u mjesnu samoupravu “Dr. Ante Starčević” (Voltino, Drvinje 116, podrum lijevo). Ukoliko niste u mogućnosti doći nazovite Zlatka na broj 091-647-52-61 ili Teu na 091-647-52-60. IZviđački pozdrav!

Tekuće novosti

PODSJETNIK: uplate za logorovanje su 18. lipnja i 15. srpnja od 19.00 do 20.00 sati u našim prostorijama u MS “Pongračevo”. Tamo možete dobiti i sve informacije o logorovanju.

REKLAMA: dva poznata trgovačka lanca planinarske i izletničke opreme trenutno imaju akciju. Šatori, ruksaci, gojzerice, vreće za spavanje… sve po prilično povoljnim cijenama. Par primjera: ruksak 70+10 lit (399 kn), dvoslojni igloo za 2-3 osobe (250 kn), vreća za spavanje (150 kn).

Više informacija o trajanju akcije, artiklima i cijenama saznajte ovdje i ovdje (vreće za spavanje i ruksake potražite između nogometnih rekvizita).

Državni izviđački višeboj: “Izazov krša”

krsBliži se kraj školske i izviđačke godine, a svi znamo da ti vrući lipanjski dani najavljuju i glavno natjecanje za mlađe izviđače u Izviđačkoj ligi: Državni izviđački višeboj. Ove godine natjecanje organizira Splitski skautski zbor, a održava se od 06. do 08. lipnja u izviđačkom domu “Kreševo” u općini Šestanovac. Među ukupno 23 prijavljene ekipe iz Rijeke, Zagreba, Pule, Kutine, Omiša, Splita… nalaze se i dvije naše, “plamenovske”: Zeleni plamičak i Fenix.

Okupljanje je u petak u 14.00 sati na parkiralištu ispred “Končara”, a povratak očekujte u nedjelju u popodnevnim satima. Aktivnost je besplatna za sve članove odreda. Više o samom natjecanju saznajte ovdje, a u nastavku možete naći popis osobne i ekipne opreme.

Puno sreće i dobar plasman ekipama žele brđani!

Continue reading ‘Državni izviđački višeboj: “Izazov krša”’