Monthly Archive for March, 2011

26.03.2011. MAGMINA BICIKLIJADA

Početak ovogodišnjeg proljeća započet ćemo s jednom veselom i rekreativnom aktivnosti – biciklijadom! Ponovo ćemo okupirati Jarunsko jezero i provesti dan s puno zanimljivih poligona, igara i zanimljivih priča. Što vas sve točno očekuje tamo morate sami provjeriti!

Continue reading ’26.03.2011. MAGMINA BICIKLIJADA’

VAŽNO: Promjena mjesta sastanaka

Mjesto održavanja sastanaka za jata i patrole u našem odredu se privremeno mijenja. Mjesne zajednice Pongračevo i Ante Starčević će biti zauzete do početka svibnja zbog popisivanja stanovništva. Za to vrijeme sastanci će se održavati po rasporedu navedenom dalje u tekstu. Promjene nastupaju ovaj tjedan (21.3.-27.3.)
Continue reading ‘VAŽNO: Promjena mjesta sastanaka’

Plamenov rođendan!, 19.3.

Rođendani. Svi ih volimo. Kako i nebi, jedemo kolače, a ne špotaju jer prvo treba ručati, igramo se, a ne moramo kući jer treba napisati zadaću, pjevamo rođendanske pjesme u jedan glas, nazdravljamo čašama napunjenim do vrha našim omiljenim sokom, zamišljamo najnevjerojatnije želje prije puhanja svijećica itd. Već nakon ovoga svima je jasno da je rođendan nešto posebno, a najbolje, poklone, nisam još ni spomenuo.

Continue reading ‘Plamenov rođendan!, 19.3.’

8. ZLATOROG KUP LEPOGLAVA, 25.-27.ožujka 2011.

Zlatorog Kup je prvo natjecanje za mlađu kategoriju ove godine. Održava se od 25-27.3.2011 u Lepoglavi. Discipline na natjecanju su za mlađu kategoriju (šator, semafor, čvorovi, ks na karti, prelazak staze te rješavanje testova).
Continue reading ’8. ZLATOROG KUP LEPOGLAVA, 25.-27.ožujka 2011.’

Podsjetnik: prijava za proljetovanje

Još jednom vas sve pozivamo na  proljetovanje – “Gomirje 2011″ i podsjećamo da se rok za prijave bliži kraju i traje još samo do 12.3.2011. (ova subota) i uključuje uplaćenu cijenu prijave (200kn) i ispunjenu prijavnicu.
Continue reading ‘Podsjetnik: prijava za proljetovanje’

Proljetovanje Gomirje 2011.

Dragi roditelji! S ponosom vam predstavljamo naše 9. proljetovanje koje će se održati u Gomirju, od 26.-30.04.2011. godine! Kao što znate, naš odred ima tradiciju svake godine pored mnogobrojnih jednodnevnih izleta, akcija, natjecanja, kulturnih aktivnosti, sastanaka, čajanki, održati i tri višednevne aktivnosti: logorovanje (15ak dana), zimovanje (7 dana) i proljetovanje (5 dana) za vrijeme trajanja  školskih praznika.
Continue reading ‘Proljetovanje Gomirje 2011.’