Monthly Archive for December, 2011

Sretan Božić izviđači!

Sretan Božić i vesele blagdane želimo našim članovima, njihovim roditeljima te svim izviđačima u Hrvatskoj i širom svijeta. Želimo vam puno ljetnih noći u šatorima pod vedrim nebom, zimskih radosti u svim oblicima samo da nije gađanje voditelja grudama (nismo to trebali napisat, jelda?), zabavnih večeri uz pucketanje vatre, pobjeda na natjecanjima i časnih poraza, stjecanje novih izviđačkih prijatelja i druženje sa starima, možda netko stekne i simpatiju (hihihi) Continue reading ‘Sretan Božić izviđači!’

Napalm ide na sanjkanje

Bliži nam se u kraj ove godine, pa eto još jedna družinska aktivnost da obilježimo 2011 godinu, te da se svi jos jedanput dobro zabavimo. Dakle idemo na Medvednicu uživati u snježnim radostima.

Aktivnost če se održati u srijedu 28.12.

Nalazimo se u 8:00h pred MZ pongračevo a vraćamo se oko 16:30h na isto mjesto. Continue reading ‘Napalm ide na sanjkanje’

˝Zažarimo božićne pagode Trešnjevke˝

Pozivamo vas da nam se pridružite na humanitarnoj aktivnosti koju ove godine organiziramo, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb – ured Trešnjevka, da bi pomogli i uljepšali božićne praznike našim sugrađanima s područja Trešnjevke i Voltina!

Continue reading ‘˝Zažarimo božićne pagode Trešnjevke˝’

Božićna čajanka 15.12.

Dragi Plamenovci, pozivamo vas na najbolji i najveći božićni tulum o kojem ste do sad mogli samo sanjati! No osim što ćemo puno pjevati, čagati, nešto fino gricnuti, ova čajanka je posebna jer ima i humanitrani karakter u kojem baš vi možete nekom pomoći i pokloniti najlijepši Božić!

Continue reading ‘Božićna čajanka 15.12.’