Monthly Archive for January, 2012

Roditelji, pozor!

Roditeljski sastanak na kojem će se predstaviti:

 • 10. proljetovanje našeg odreda (1.4. – 5.4. 2012.)
 • plan rada odreda do kraja školske godine
 • održat će se u četvrtak, 09. veljače u 19.00 sati u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova). Očekujemo Vas u što većem broju! Continue reading ‘Roditelji, pozor!’

  Zabavno-kulturne aktivnosti odreda 27. i 28.1.

  Veliki pozdrav svima :D

  Eto, dojmovi sa zimovanja su se slegli, bili smo tradicionalno u kinu, sastanci se opet održavaju po dogovorenim terminima, a na vrata kucaju nove aktivnosti!

  Neki će ići u noćni lov na muzeje, neki će se bolje upoznati sa gradom u kojem žive, a svi zajedno ćemo istražiti tko je kralj leda i tko tek započinje svoju avanturu na ledu!
  O čemu se točno radi i tko ide na koju aktivnost, saznajte u nastavku obavijesti!
  Continue reading ‘Zabavno-kulturne aktivnosti odreda 27. i 28.1.’

  Finale trilogije – Iz Fužina s ljubavlju (3)

  Prije nego počnemo pakirati stvari i pospremati dom, dodajemo zadnju porciju slika i par riječi na web. U pauzi od zadnjeg javljanja bili smo na izletu u Fužinama, posjetili i špilju Vrelo, završili višeboj, vježbali podizanje zaklona… Na zabavnim večerima posjetili su nas mnogi “slavni” uz koje smo se vrhunski zabavili, bilo da se radi o filmskoj večeri, večeri pjesama i skećeva ili završnom i najvećem tulumu. A oni koji su se istakli aktivnošću, zalaganjem i disciplinom dobili su zaslužene marame!
  Continue reading ‘Finale trilogije – Iz Fužina s ljubavlju (3)’

  Iz Fužina s ljubavlju (2)

  Od 7.30 do 22.30 – aktivnost do aktivnosti! To bi bio najkraći opis našeg današnjeg dana. Sportski višeboj, polaganje vještarstva “diverzant”, novinarska i debatna radionice, radionica poznavanja zvijezda, uobičajeni patrolni i jatni sastanci… sve to iscrpilo je podjednako članove i voditelje, pa ovi prvi sada spavaju, a drugi će im se uskoro pridružiti.
  Continue reading ‘Iz Fužina s ljubavlju (2)’

  Iz Fužina s ljubavlju (1)

  Prvi dan je završio odlično, i dok voditelji analiziraju dan i planiraju sutrašnji, novinarska sekcija brine za to da roditelji budu informirani.

  Svi smo sretno stigli, smjestili se i odradili sav planirani program. Startale su novinarska i debatna radionica, rasprave su bile vrlo oštre, a novine za prvi dan su već završene.
  Continue reading ‘Iz Fužina s ljubavlju (1)’

  Fusion at Fužine!

  Dragi Plamenovci, manje od 12h sati nas dijeli od polaska u Fužine! Nadam se da ste se spakirali na vrijeme, a ne poput mene koji sam to opet učinio u zadnji čas. Vidimo se sutra, u 7.40h na Glavnom kolodvoru, kod stare lokomotive.  Do sutra,  plamtjeli!

  Posljednje napomene prije zimovanja

  Prije odlaska na zimovanje naglasili bi nekoliko stvari. U Fužinama, poslovično, pada puno snijega pa vas molimo da ponesete više čarapa (svi) i više čvrstih cipela ili čizmi (oni koji imaju) da se druge stignu osušiti dok se aktivnosti izmjenjuju. Također svatko treba ponijeti jednu staru čarapu i jedne stare štrample za potrebe kreativne radionice. Drugih posebnih napomena nema, standardan popis opreme pronađite u ovoj obavijesti. Nemojte zaboraviti ispuniti prijavnicu ukoliko to već niste i nikako nemojte zaboraviti zdravstvenu iskaznicu! Ukoliko netko nema vreću za spavanje, neka nam se javi, možemo mu posuditi. Continue reading ‘Posljednje napomene prije zimovanja’