Archive for the '[Obavijestuša]' Category

Poznavatelj meteorologije

imagesZa sve buduće male poznavatelje meteorologije!
Napokon smo došli do kraja našeg puotovanja i upoznavanja različitih simbola, karti, instrumenata, vjertova, oblaka i svega drugog, a sada je na vama red da pokažete što ste sve naučili!

Continue reading ‘Poznavatelj meteorologije’

Podsjetnik za zimovanje

Dragi roditelji, podsjećamo vas da ove godine idemo na zimovanje na Petrov vrh (više detalja pronađite ovdje). Prijave traju do 18.11.2012., dakle ove subote. Potpunom prijavom se smatra uplaćena prva rata u iznosu od 400kn i ispunjena prijavnica. Prijavnice možete poslati na odredski mail (oi.plamen@gmail.com ) ili predati predvodniku. Uplate rata možete izvršiti na žiro račun 2390001-1100310389.

Continue reading ‘Podsjetnik za zimovanje’

Odredski sastanak za početak godine (06.09.)

Dragi Plamenovci, ljeto se bliži kraju, nadam se da ste puni dojmova i zanimljivih priča. Vjerujem da su neki od vas na moru upecali škarpinu od 2 metri, drugi hladnim izrazima lica podnosili vrućinu zagrebačkog asfalta, treći su možda vježbali za sljedećeg kurira i polagali šutnju doma (probao, rekord mi je 5min 24sec, vama?), možda ste ljetovali u kampu i prisjetili se doživljaja s logorovanja, pročitali zanimljivu knjigu ili ju napisali, čuli super pjesmu ili ju otpjevali. Mogućnosti su beskonačne, vjerujem da nikom nije bilo dosadno.

Continue reading ‘Odredski sastanak za početak godine (06.09.)’

Roditeljski sastanak za logorovanje 26.4.

Roditeljski sastanak na kojem će se predstaviti 10. logorovanje našeg odreda  održat će se u četvrtak, 26. travnja u19.00 sati u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova). Očekujemo Vas u što većem broju!
Kontakt: Igor Kabić Kaba (098/935 77 95)
Plamtjeli!

Odredski sastanak 29.03. – izvještaj

Za početak svima želimo sretan Uskrs! Nadamo se da ste proveli ovaj blagdan u dobrom raspoloženju u društvu najmilijih.
U četvrtak, tri dana prije polaska na proljetovanje, imali smo odredski sastanak. Bilo je super, puno smo se igrali, zezali, a ponešto i naučili. Na početku smo izveli predzadatke (pokliče) i u tome su najbolji bili Svarožići. Iako su najmanji bili su najglasniji! Continue reading ‘Odredski sastanak 29.03. – izvještaj’

Podsjetnik – proljetovanje i članarina

Dragi roditelji, koristimo ovu priliku za obavijest i podsjetnik u vezi proljetovanja i članarine. Dakle:

Proljetovanje
- krećemo 01.04. (iako je prvi april nije prvoaprilska šala!) u 9.00h sa parkirališta Končar,  a vraćamo 05.04. oko 18h na isto mjesto
- za odlazak na proljetovanje je potrebno uplatiti cijenu proljetovanja i ispuniti prijavnicu (ispunjenu prijavnicu možete donijeti na jatni/ patrolni sastanak ili poslati na odredsku mail adresu – oi.plamen@gmail.com) Continue reading ‘Podsjetnik – proljetovanje i članarina’

Odredski sastanak 29.03.

Natjecanje među patrolama (i jatima), šaljivi zadaci, lukava pitanja, izviđačko znanje, životno iskustvo, poznavanje članova svoje patrole, zabava, igra, pjesma i nagrade za najbolje vas očekuju na odredskom sastanku! Sastanak će se održati u četvrtak (29.03.) u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova) od 19.00h -20.30h. Predzadatak je smisliti novi patrolni (jatni) navijački poklič!
Vidim ose! Plamtjeli!

Plamenova fešta! 10 godina!

Dragi naši, kao što znate u subotu 17.03.2012. naš odred slavi 10 godina!
Pozivamo sve da dođu u 17:00 sati u Vijećnicu gradske četvrti Trešnjevka sjever, Park stara Trešnjevka 2. Tamo će se održati svečanost i mala zakuska. Pozivamo sve mame i tate dobre volje da ispeku poneki kolač, kiflice…. Veselimo se zajedničkom slavlju!