Monthly Archive for September, 2013

Kestenijada 5.10.

kesten(1)Pozdrav svima!

Stigla nam je jesen i sa sobom dovela svoje prijatelje kišu, grožđe, šareno lišće… Sigurno ste u nekoj šetnji osjetili miris još jednog prijatelja jeseni – miris pečenog kestena. Od kestena možemo raditi juhu, kesten pire ili ih samo speći na tavi. A možemo biti i kreativni s kestenom i izrađivati razne figurice. Kesten može biti divlji i pitomi, ali samo je jedan jestiv. Znadete li koji?
U subotu nas čeka izlet na kojem ćemo se igrati, uživati u šumi, upoznati nove prijatelje, naučiti nešto novo i, naravno, nabrati puuuuno finih kestena :)
Detalje o izletu možete pročitati u nastavku.
Continue reading ‘Kestenijada 5.10.’

Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD

Čujte i počujte!  Naši hrabri Plamenovci OLYMPUS DIGITAL CAMERAvratili su se u nedjelju navečer s prvog izleta ove izviđačke godine. Kako nam je bilo ? Bilo nam je super. A što smo sve radili možete pročitati u nastavku članka… Continue reading ‘Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD’

Bivak na Grebengrad 14.-15.09.

mg2456_5081d8794ceb2_650x360cDragi naši veliki i mali Plamenovci za početak ove školske godine vam spremamo ludu avantura na Grebengrad tako da svi možemo s guštom zajedno pjevati: ˝Grebengradeeee ludo mjesto u tebi sam bio vrlo često…˝! Sve ostalo što će vas tamo dočekati može sanjati u najboljim izviđačkim snovima! Zato spakirajmo ruksake i put pod noge! Continue reading ‘Bivak na Grebengrad 14.-15.09.’

Početak izviđačke godine

:)Pozdrav dragi Plamenovci, nadamo se da ste se dobro odmorili jer je pred nama još jedna uzbudljiva izviđačka godina, čeka nas puno avantura, zabave igre, pjesme i novih znanja. U nastavku obavijesti pogledajte kad su prvi sastanci, gdje možete vidjeti fotke s logorovanja i koje smo vam aktivnosti pripremili za 9. i 10. mjesec.

Continue reading ‘Početak izviđačke godine’