Author Archive for zec

Cvjetni scoutball

Drago cvjetno društvo, pozivamo vas na cvjetni scoutball ovu subotu u Maksiću-cvjetnom. Dođite nabrijani, nabijeni i veseli jer bit će veselo! Vidimo se! Za sve informacije javite se Lovri: 091/5980-927, a predvodnici će vam reći detalje. Plamtjeli!

SANJKANIJADA 2

Eto, kao što rekosmo, sanjkanijada se održava po planu… 25.01.2009. Ima da otopimo sve što se otopiti može tam’ gore, na Sljemenu! Na zimovanju je bilo puno sanjkanja, no kad ima snijega, sanjkanja nikad dosta! Vidimo se u nedjelju, u pola 9 pred mjesnom, a ostale detalje reći će vam predvodnici.

Sanjkanijada!

Zeleni plamičak organizira sanjkanijadu povodom kraja ove godine.

Akcija će se održati 20.12.2008., subota, od 08:00 sati, s povratkom oko 18 sati, na Medvednici (Sljeme, Činovnička livada, Grafičar).

Do vrha ćemo ići busom, a povratak je pješice preko Šestina.

Od sanjkaških instrukcija do utrka, izrade snjegovića.. ali da ne otkrijemo sve, samo se dobro obucite, nauljite sanjke i lopate i napunite termosice vrućim čajem. Najbolje sanjkaše očekuju i slatke nagrade. Za sve dodatne informacije pitajte svoje predvodnike! Vidimo se!

PS I molite Boga da nam padne više snijega, nee?! :

Eto nažalost uz naporno vječanje odgodismo sanjkanijadu za 1mj.,iako danas s tugom u srcu i blatom na cipeli uspostavismo da su najviši obronci mile nam planine obasuti 21cm-skim snijegom…

No zabaviti cemo se u kinu, a tugu ostaviti iza sebe jer što je tuga naspram avantura koje nas sve čekaju negdje tamo gore, gdje odjekuje samo vihor rasplesan i pokoji huk neke promrzle sove…

Do sanjkanijade, plamtjeli!

 

Svi na izleeeeeeeeet!!

Poštovani,
patrola “Čađa” Vam s ponosom predstavlja svoj prvi, samostalno organizirani odredski izlet.

Ide se na Medvednicu, Grafičar. Pozvani su SVI članovi odreda (da,dobro ste vidjeli!!). Sastajemo se u 8.30 kod MZ Pongračevo (Opatijski trg 10). Vraćamo se na isto mjesto najkasnije do 18.00.

Molimo Vas da ponesete kabanicu, quipos, pribor za pisanje, hranu, vodu, 50 kn (obići ćemo i rudnik Zrinskih kraj Grafičara) i malo dobre volje.U slučaju kiše(ne dao bog da padne!!!) ići ćemo u posjet Prirodoslovnom muzeju. Pozivamo Vas da nam svojim dolaskom uveličate ovaj izlet. S nestrpljenjem Vas iščekujemo…

Primite srdačne pozdrave od patrole “Čađa”!

rudnik zrinskih
ulaz u rudnik Zrinskih