Archive for the 'šetnja' Category

Družinske avanture 9. i 10.12.

Untitled

Nadamo se da vam se isplatilo čišćenje gojzerica za Sv. Nikolu ;)
Što nas čeka ovaj vikend? Poletarci se druže s vršnjacima iz drugih odreda u avanturi ‘Potraga za Nikolinom čizmicom’, a naši izviđači u odredskoj prostoriji imaju radionicu na kojoj se pripremaju za zimovanje i polaganje prvog stupnja znanja – brončanog javora!
Continue reading ‘Družinske avanture 9. i 10.12.’

Ognjena šetnja Maksimirom 2.12.

Dragi izviđači, nakon što nas je kiša prošli vikend zadržala u prostorijama, kao što smo i najavili, ovaj vikend idemo u Maksimir! Pripremili smo vam mali kros po cijelom Maksimiru, uz herbarij, improviziranu orijentaciju i lude fotke i još puno toga.

Posjetit ćemo Mogilu, Vidikovac i ostale zanimljive točke Maksimira, a možda ćete do kraja dana imati i novog člana ekipe.
Continue reading ‘Ognjena šetnja Maksimirom 2.12.’

Poletarska BP šetnja 25.02.

Dragi naši poletarci, kao što znati nedavno je bio BP-day, a kako ćemo ga bolje obilježiti nego s našim izviđačkim prijateljima! Stoga smo za vas pripremili jednu zanimljivu aktivnost zajedno s poletarcima OI “Plavi pingvin” i OI “N.B. Đebo”, a jedino što vam možemo najaviti jest – budite pripravni! Continue reading ‘Poletarska BP šetnja 25.02.’

Predbožićna Magmina šetnja 10.12.

santa_claus1Poletarci morate hitno potrčati u pomoć! Djed mraz nam je mrvicu ranije želio doći u posjet, međutim izgubio se u centru grada od sreće kako je Zagreb prekrasno ukrašen! A znate što je još gore? Zametnuo je i svoju vreću s poklonima :O

Continue reading ‘Predbožićna Magmina šetnja 10.12.’

Mali kazalištarci 04.12.

kazaliste-tresnja

Došlo je vrijeme da se kulturno uzdižemo, a gdje ćemo najbolje nego u kazalištu na Trešnjevci! Družina poletaraca “Magma” zaputit će se prema kazalištu Trešnja gdje će gledati dječju modernu verziju Carevo novo ruho, a samo kazalište pridodaje slijedeći komentar: ” Carevo novo ruho bajka je na kojoj su odrastale generacije. Njegova poruka je univerzalna, a govori nam o važnosti „pravih“ vrijednosti u životu, kao što su ljubav i prijateljstvo, koji su u stalnom sukobu s taštinom i površnošću, onog i ovog vremena.”

Continue reading ‘Mali kazalištarci 04.12.’

Magmina šetnja 08.10.

Digitalne-crvene-gljive-728x409Kao pravi budući izletnici i vodiči trebamo dobro poznavati jestive šumske plodove, a prvo što nam svim padne na pamet su gljive!No gdje ćemo najbolje naučiti o gljivama nego na izložbi gljiva u pratnji iskusnih gljivara?

Continue reading ‘Magmina šetnja 08.10.’

Magmino klizanje 21.11.

4fd564c5c37d76da032200e8c8232fce_gallery_lw1Napokon je došlo vrijeme da održimo prošlogodišnje obećanje i prokližemo jednu zabavnu subotu po Domu sportova! Oni koji još ne znaju klizati slobodno nam se mogu pridružiti i naučiti novu vještinu koju ćete moći podjeliti sa svojim prijateljima :)

Continue reading ‘Magmino klizanje 21.11.’

Izviđačke radionice 21.-26.09.

Veseli izviđač!Kako bi nadoknadili propušteni vikend pripremili smo vam puno raznolikih radionica. Tko i kada ima radionce možete pročitati u nastavku članka. Continue reading ‘Izviđačke radionice 21.-26.09.’