Archive for the 'kulturna aktivnost' Category

After šuma party 31.7. :)

movie1Nakon svakog logorovanja slijedi nam što? Tradicionalno kinovanje! :)
Crtić koji smo odabrali je Izbavitelji 2, a nalazimo se 31.7. u 16.45 u Cinestaru u Branimir centru tamo gdje se kupuju karte. Sa sobom ponesite 35kn za ulaznicu i malo đeparca za kokice i neki sokić. Dođite da se još jednom podružimo i razmijenimo dojmove! U kino mogu ići svi, bez obzira jeste li bili na logorovanju ili ne. Pozovite brata, sestru, susjeda, frenda iz patrole, a možete i simpatiju!
Molimo da dođete na vrijeme i da potvrdite svoj dolazak Mii na broj 0995073119.

Vidimo se, plamtjeli!

Šetnja u kazalište 18.03.

Dok se jedni natječu drugi uživaju u kazalištu!
Kada i gdje se nalazimo?
Nalazimo se u subotu, 18.03.2017., u 16:15 sati ispred MS “Pongračevo” (Opatijski trg 10), a vraćamo se na isto mjesto oko 18:15 sati.

Continue reading ‘Šetnja u kazalište 18.03.’

Poletarci u potrazi za mitskim otokom Vaiana 05.03.

movie1Poletarci da li ste spremi krenuti u novu pustolovinu i avanturu. Naravno da jeste jer je izviđač uvijek pripravan za nove avanture. Ovaj put nas očekuje mnoštvo zanimljivih otoka, životinja , prašume , blaga , oceana , putovanja, čarolije… Continue reading ‘Poletarci u potrazi za mitskim otokom Vaiana 05.03.’

Mali kazalištarci 04.12.

kazaliste-tresnja

Došlo je vrijeme da se kulturno uzdižemo, a gdje ćemo najbolje nego u kazalištu na Trešnjevci! Družina poletaraca “Magma” zaputit će se prema kazalištu Trešnja gdje će gledati dječju modernu verziju Carevo novo ruho, a samo kazalište pridodaje slijedeći komentar: ” Carevo novo ruho bajka je na kojoj su odrastale generacije. Njegova poruka je univerzalna, a govori nam o važnosti „pravih“ vrijednosti u životu, kao što su ljubav i prijateljstvo, koji su u stalnom sukobu s taštinom i površnošću, onog i ovog vremena.”

Continue reading ‘Mali kazalištarci 04.12.’