Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD

Čujte i počujte!  Naši hrabri Plamenovci OLYMPUS DIGITAL CAMERAvratili su se u nedjelju navečer s prvog izleta ove izviđačke godine. Kako nam je bilo ? Bilo nam je super. A što smo sve radili možete pročitati u nastavku članka…

U subotu 14. rujna oko jedanaest sati i trideset minuta, primjetili smo kako šuma oko nas postaje sve rjeđa, a ispred nas smo primjetili velebnu staru ruševinu Grebengrada i malu planinarsku kućicu u kojoj smo se smjestili. Zatim nas je Lana naučila kako napraviti herbarij, a Damir koje sve opasnosti prijete u planinama. Igrali smo neke nove, dosad na ovim prostorima neviđene igre, izrađivali smo zaklone od prirodnih materijala (ali smo na kraju ipak spavali u planinarskom domu), polagali smo diverzanta, izviđači su malo provježbali neke stvari za natjecanje, a poletarci naučili kako odrediti kakvo nas vrijeme očekuje. Na KZP-u smo proputovali Hrvatskom, naučili puno starinskih pjesmica i igrali neke igre kojima su se zabavljale naše bake i djedovi kada su bili mali. Otputovali smo u srednji vijek osvojivši staru ruševinu Grebengrada. Uza sve to, jako nas je veselilo što nam je Ana tako fino kuhala. Vratili smo se u Zagreb u nedjelju oko pola šest navečer.

Isto tako možete i pogledati kako nam je bilo u našoj galeriji na facebook-u.

 

Za sve vas koji niste mogli biti s nama na ovoj predobroj aktivnosti, nemojte biti tužni jer ovo je samo početak jedne odlične izviđačke godine koja nam slijedi. Već 29. rujna nas očekuje nova izviđačka avantura (no o tome u svoje vrijeme).

1 Response to “Nikad ne znaš što se iza brda valja! E pa mi znamo – GREBENGRAD”


  1. 1 Kaba

    Raznoliko i zanimljivo.
    Bravo!

Leave a Reply