Odredska aktivnost B.P. day – 22.2. – Dubrava

bpIzviđači u Hrvatskoj slave 2 datuma – 19.5. – Dan izviđača u RH i 22.2. – B.P. day kojeg obilježavaju svi izviđači svijeta. Zašto? Sir Robert Baden Powell je daleke 1907. poveo grupu mladih na prvo logorovanje i taj se događaj gleda kao početak izviđačkog pokreta u svijetu. B.P. nije bio samo osnivač izviđača, a više o njemu možete pročitati ovdje. Ove godine, B.P. day obilježiti ćemo zajedno s našim izviđačkim prijateljima iz 28. SDI. Dubrava. Više o samoj aktivnosti, pročitajte u nastavku.

Za koga je aktivnost?
Ova aktivnost namijenjena je svim registriranim članovima odreda. Čeka nas druškanje s novim izviđačima, boravak u prirodi, potraga za blagom, patrolne i jatne radionice itd. Mi se jako veselimo provesti subotnje prijepodne u dobrom društvu na friškom zraku, a vi? :)

Kada i gdje je polazak/povratak?
Nalazimo se 22.2. u subotu na Pongračevom u 9:00h, a povratak je na isto mjesto oko 14:30h. Prvi dio aktivnosti se održava u Dubravi, a drugi dio u Maksimiru.

Što ponijeti?
Sve stvari trebaju stati u ruksak koji se nosi na leđima. Potrebno doći u uniformi i marami tko ima, ponijeti quipos i kemijsku olovku, bocu vode, pokaz ili 4 tram karte 30min//2 karte od 1h, kabanicu, 5kn za taksu i džepni nožić tko ima. Na nogama obavezno gojzerice ili druge udobne čvrste cipele.

Cijena i prijave
Cijena aktivnosti je 5kn za gricke i sokove. Molimo da ponesete točan iznos. Prijaviti se možete do navečer 21.2.2020. (petak) Neli SMSom na broj 095 905 1703. Molimo da poštujete rok kako bismo mogli javiti organizatoru koliko nas dolazi.

Vidimo se! Plamtjeli!

web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

0 Responses to “Odredska aktivnost B.P. day – 22.2. – Dubrava”


  1. No Comments

Leave a Reply