Moderno orijentacijsko natjecanje – MON 8.3. – Jarun

3r94umJoš malo i proljeće! :) Dragi svi, ispred nas je zanimljiv vikend! Na Sljemenu se održava Seminar za operativne voditelje SIH-a na kojem će sudjelovati i naši voditelji. Seminar ispunjen zanimljivim radionicama i predavanjima, upoznavanje s radom drugih udruga te razmijena iskustava – neki su od razloga zašto se uvijek s tih seminara vraćamo puni elana, novih ideja i s friškom motivacijom! A što ćete vi raditi dok smo mi na Sljemenu? Dok je dio voditelja gore, ostali su vam pripremili jednu poslasticu – Moderno orijentacijsko natjecanje! Što?! Osim za igranje igrica, dopisivanje, okidanje selfija, skrolanje po društvenim mrežama, mobitel može biti jako koristan kada se čovjek treba snaći u prostoru, odrediti pravi put ili potražiti prijeko potrebne informacije. Na ovoj aktivnosti napokon od vas želimo da koristite svoje pametne telefone, ali naravno ne za igranje igrica, već za rješavanje zadataka koji su pred vama! Zvuči zanimljivo? Kada se nalazimo,gdje idemo, što trebamo ponijeti, kako se prijaviti… – pročitajte u nastavku.

Za koga je natjecanje?
Aktivnost je namijenjena svim registriranim članovima odreda.

Kada i gdje se nalazimo?
Nalazimo se ispred MZ Pongračevo u nedjelju 8.3. u 8:40h, a povratak je na isto mjesto u 15:50h.

Što treba ponijeti?
Uniforma, marama (radna marama, odredska majica), quipos, olovka, 2 sendviča, voda, dvije tramvajske karte (30min) ili pokaz i, iznenađenje dana, tko ima neka uzme svoj smartphone.

Prijave i cijena
Prijaviti se možete Neli SMSom na broj 095 905 1703 najkasnije do subote 7.3. do 12h. Za članove koji su podmirili 1. ratu članarine za 2020. ova aktivnost je besplatna. Za one koji zaključno s 6.3. nisu platili članarinu, sudionička taksa iznosi 30kn i uplaćuje se na račun odreda.

Vođa aktivnosti je Damir, 099 293 9945.

Vidimo se! Plamtjeli!

web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com

0 Responses to “Moderno orijentacijsko natjecanje – MON 8.3. – Jarun”


  1. No Comments

Leave a Reply