Archive for the 'proljetovanje' Category

Proljetovanje 21.-23.04.

pakiranje!Dragi roditelji! S ponosom vam predstavljamo naše proljetovanje u Blatuši! Kao što znate,naš odred ima tradiciju svake godine pored mnogobrojnih jednodnevnih izleta, akcija, natjecanja, kulturnih aktivnosti, sastanaka, čajanki … održati i tri višednevne aktivnosti;  Logorovanje (15ak dana), zimovanje (7 dana) i proljetovanje (5 dana) za vrijeme  školskih praznika. Continue reading ‘Proljetovanje 21.-23.04.’

Proljetovanje “Pula 2016″ 19.-22.03.

ProljetovanjeDragi roditelji i članovi! S ponosom vam predstavljamo naše ovogodišnje proljetovanje u Istri! Kao što znate, naš odred ima tradiciju svake godine pored mnogobrojnih jednodnevnih izleta, akcija, natjecanja, kulturnih aktivnosti, sastanaka, čajanki … održati i tri višednevne aktivnosti;  logorovanje, zimovanje i proljetovanje za vrijeme  školskih praznika.

Continue reading ‘Proljetovanje “Pula 2016″ 19.-22.03.’

Mali podsjetnik za proljetovanje

summercamp41Ukoliko niste dokraja spakirali svoje ruksake za proljetovanje ili se dvoumite oko stvari koje trebate uzeti podsjećamo Vas na par sitnica!

Continue reading ‘Mali podsjetnik za proljetovanje’

Popunjeni kapaciteti za proljetovanje “Gorščica”, ali…

… uvijek postoji onaj “ali” :-)

U mogućnosti smo primiti još par prijava te molimo sve zainteresirane roditelje da se prije uplate obavezno jave vođi proljetovanja Neli Bat (095.9051.703) da provjere ima li još raspoloživih mjesta. Sve prijave i uplate pristigle s danom 12.3. su evidentirane.

Proljetovanje ˝Gorščica 2015˝ 31.3.-02.4.

Pakiranje za zborovanjeDragi roditelji i članovi! S ponosom vam predstavljamo naše ovogodišnje proljetovanje na Medvednici! Kao što znate, naš odred ima tradiciju svake godine pored mnogobrojnih jednodnevnih izleta, akcija, natjecanja, kulturnih aktivnosti, sastanaka, čajanki … održati i tri višednevne aktivnosti;  logorovanje, zimovanje i proljetovanje za vrijeme  školskih praznika. Continue reading ‘Proljetovanje ˝Gorščica 2015˝ 31.3.-02.4.’

Roditeljski sastanak 03.03.

Roditeljski sastanakDragi naši roditelji ovim putem vas pozivamo da dođete na roditeljski sastanak u utorak, 03.03.2015., u 19:00 sati. Roditeljski sastanak će biti održan  u MZ “Ante Starčević”  (Voltino). Na roditeljskom će biti govora o ovogodišnjem proljetovanju te će biti predstavljen plan rada za do kraja ove godine. Također, na roditeljskom sastanku ćete čuti općenito o našem odredu  i moći ćete pitati sve što vas zanima o našem radu, voditeljima i ostalom.

Vidimo se, plamtjeli! Continue reading ‘Roditeljski sastanak 03.03.’

Plamenovci stigli u Gomirje!

Svako proljetovanje prate razno razne priče o dogodovštinama koje su se događale. Mi smo prvu takvu priču imali već na polasku! Razmišljali smo kako ćemo se napokon riješiti roditelja na pet dana, ali oni su svim silama htjeli s nama. Do te mjere da nisu htjeli izaći iz vlaka, pa smo ih jedva iskrcali na prvoj stanici, u popularnom Remetincu. I tako je napokon krenula naša avantura!

Cijelo Gomirje nas je vidjelo i čulo dok smo hitali iz vlaka prema domu. U domu su nas dočekali Gogo, Bobo i Tea koji su već pripremali ručak. Proslavili smo i Jakovljev deveti rođendan uz prefinu tortu mame Josipe. Dobro smo upoznali i dom i okolicu, a navečer se zabavili uz pjesme, igre i skečeve.

Drugi dan smo gotovo vijeli proveli vani. Jutarnji termin posvetili smo skupljanju drva, izradi vatre i pripremi čaja. Popodne su se poletarci zabavljali uz izradu maketa, dok su izviđači u okolici vježbali izradu skice terena.

Bilo je par suza za roditeljima, ali smo ih uspjeli spriječiti zabavnim aktivnostima. Do slijedećeg javljanja puno vas pozdravlja ekipa iz kuhinje (kuharica Tea i pomagači Gogo i Bobo). Fotke pogledajte na Facebook profilu!

Prijava za proljetovanje

ListeningDragi roditelji, podsjećamo da je rok za prijavu na proljetovanje utorak 25.02. Sve informacije o proljetovanju možete pronaći ovdje.  Za sva pitanja se javite načelniku (glavnom programskom voditelju) Igoru Kabiću (098-935-77-95).
Plamtjeli!
web: http://www.oi-plamen.hr/
facebook: https://www.facebook.com/oi.plamen
youtube: https://www.youtube.com/user/Plamen2948
mail: oi.plamen@gmail.com