Archive for the 'podsjetnik' Category

Radionica družine Magma 02.04.

imagesDragi naši članovi gotovi su proljetni praznici i započela je škoa, a tako i naše subotnje radionice! Stoga vas ovim putem vas podsjećamo da je ovu subotu, 02.04.2016., naša vesela radionica za družinu poletaraca “Magma” 10:00-12:00 sati na MZ “Ante Starčević”, Voltino. Continue reading ‘Radionica družine Magma 02.04.’

Zadnji info prije logorovanja

Clipart-CampingScoutsDragi roditelji,
ovo su zadnje info vezane za logorovanje.

Obratite pažnju na sljedeće:

Za izviđače i istraživače: Logorovanje traje od 20. do 31. srpnja. Za logor se nalazimo na zagrebačkom Glavnom kolodvoru kod crne lokomotive 20.07.2015. u 07:00 sati.

Za poletarce: Logorovanje traje od 25. do 31. srpnja. Molimo roditelje da se obrate vođi logora (Neli Bat) u svezi prijevoza. Bitno je naglasiti da li imate mogućnost prijevoza te ako imate da li imate koje slobodno mjesto u autu za povesti nekog od vaših izviđačkih prijatelja ukoliko je to potrebno!

Svi zajedno se vraćamo 31. srpnja 2015. na Glavni kolodvor oko 17:30 sati Continue reading ‘Zadnji info prije logorovanja’

Mali podsjetnik za proljetovanje

summercamp41Ukoliko niste dokraja spakirali svoje ruksake za proljetovanje ili se dvoumite oko stvari koje trebate uzeti podsjećamo Vas na par sitnica!

Continue reading ‘Mali podsjetnik za proljetovanje’

Poznavatelj meteorologije

imagesZa sve buduće male poznavatelje meteorologije!
Napokon smo došli do kraja našeg puotovanja i upoznavanja različitih simbola, karti, instrumenata, vjertova, oblaka i svega drugog, a sada je na vama red da pokažete što ste sve naučili!

Continue reading ‘Poznavatelj meteorologije’

Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik

Fencing FoilsProšao je i drugi dio naše mačevalačke avanture! U nedjelju, 27.1., opet smo se zaputili prema Velesajmu, točnije, prema prostorijima mačevalačkog kluba ”Inter”, gdje su nas spremno dočekali treneri kluba.

Kao što ste mogli ovdje pročitati, dan prije smo se tek ‘ufuravali’. Treneri su nam objasnili o kakvom se sportu radi, učili smo pravilan stav, navikavali se na osjećaj mača u ruci, sve ono što je bilo potrebno da budemo spremni za ono što je uslijedilo u nedjelju! Došlo je vrijeme da se ozbiljno primimo mačeva.
Continue reading ‘Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik’

Podsjetnik za zimovanje

Dragi roditelji, podsjećamo vas da ove godine idemo na zimovanje na Petrov vrh (više detalja pronađite ovdje). Prijave traju do 18.11.2012., dakle ove subote. Potpunom prijavom se smatra uplaćena prva rata u iznosu od 400kn i ispunjena prijavnica. Prijavnice možete poslati na odredski mail (oi.plamen@gmail.com ) ili predati predvodniku. Uplate rata možete izvršiti na žiro račun 2390001-1100310389.

Continue reading ‘Podsjetnik za zimovanje’

Prijave za bivak

Podsjećamo da su prijave za bivak do četvrtka (13.09.). Novce možete donijeti na patrolni sastanak (patrola Firefox ima sastanak u srijedu 12.09. od 20.00h-21.00h možete tada donijeti novce ili se dogovorite za neki drugi termin s Vašim predvodnikom) ili uplatiti na račun. U slučaju da vam nedostaje nešto od opreme (npr. vreća za spavanje, možemo vam posuditi). Primjer ispunjene uplatnice i kontakte za bilo kakva pitanja su u nastavku.
Continue reading ‘Prijave za bivak’

Ostalo još 4 mjesta za zimovanje!

Dragi Plamenovci, ostalo je još 4 slobodnih mjesta za zimovanje Rakov Jarak 2012. Prijave se produžuju do 20. studenog, a za prijavu je potrebno uplatiti 250kn i ispuniti prijavnicu. Prijavnicu možete skinuti ovdje. Ispunjenu ju donesite na patrolni/ jatni sastanak ili pošaljite na oi.plamen@gmail.com. Molimo da ju odgovorno ispunite i obavezno navedete sve što se traži. Prijavnice nisu javni dokumenti i služe isključivo nama za dokumentaciju.