Monthly Archive for May, 2010

Dragi roditelji…

… svi znamo da su izviđači prije svega organizacija za djecu i mlade. Ali u tom predanom radu s djecom i mladima često zanemarujemo one koji tu djecu i mlade najčešće pakiraju za svaki izlet, peru veš nakon svakog izleta, kupuju opremu za aktivnosti, i, na kraju krajeva, sve to plaćaju.

Pa, dragi roditelji, sada možete doći na svoje! Odlučili smo organizirati izlet – za vas!
Continue reading ‘Dragi roditelji…’

VAŽNO! Nedjelja, 23.5., M.S. Pongračevo

Dragi moji Plamenovci, u nedjelju 23.5. u M.S. Pongračevo (spustite se niz stepenice i doći ćete na vrata naših odredskih prostorija) održat će se:

- informacije za Smotru (logor, ljetovanje): Saznat ćete sve potrebne informacije, moći ćete pitati sve što vas zanima vezano za ovu aktivnost. Svi roditelji su dobrodošli, posebice oni koji nisu bili na roditeljskom sastanku. Ne propustite odlazak na ovu aktivnost koja se održava jednom u nekoliko godina!

- uplate za izlet u Lepoglavu: Rok za prijave se produžio pa je ovo prilika za sve koji se do sada nisu prijavili da to učine.

Slobodni ste doći u bilo koje vrijeme između 18.15h i 19.15h. Vidimo se! Plamtjeli!

Lepoglava, 5.6.

U Lepoglavi, gradu čipke i slikarstva, 5.6. će biti održana aktivnost “55. izviđačkih godina.” O.I. Lepoglava naime slavi svoj 55. rođendan. Ovim putem im čestitamo na respektabilnom stažu! Nadamo se da će biti torte i svjećica! Više o tome tko sve sudjeluje i što ćemo raditi, oćemo li se ručkom osladiti i druge  obavijesti koje život znače saznajte u nastavku!

Continue reading ‘Lepoglava, 5.6.’

Druženje družine Oganj i co. :D – 22.5.

Kao što naslov kaže, 22.5. (subota) članovi družine Oganj i njihovi prijatelji će se podružiti na Jarunu uz igru, stečeno izviđačko znanje, bicikle, trčanje, pjevanje, klopu i još mnogo toga!

Continue reading ‘Druženje družine Oganj i co. :D – 22.5.’

ZON-Zagrebačko orijentacijsko natjecanje

ZON SE ODRŽAVA OD 14. DO 16. SVIBNJA 2010. GODINE U PRIGORJU BRDOVEČKOM, nekoliko km zapadno od Zaprešića, sve do granice sa Slovenijom.
Dolazi se prigradskim vlakom koji od zagrebačkog Glavnog kolodvora (točnije od Dugog Sela) vozi do Savskog Marofa svakih 20-30 minuta.
ZON SE ODRŽAVA U DVIJE KATEGORIJE
-planinke i izviđači – samo u subotu 15. svibnja 2010.
-istraživačice i istraživači (zajedno s 3. kolom DRŽAVNE IZVIĐAČKE LIGE)

Continue reading ‘ZON-Zagrebačko orijentacijsko natjecanje’

KSD-Kup Svetog Duje

Nalazimo se u petak u 14:00 pred Mz Pongračevo a zatim idemo na bus koji nas vozi u Split.Povratak je u nedelju oko 7 sati navečer.Na natjecanju sudjeluju naše 2 ekipe Krijes & Oganj.Želimo im puno sreće.

OSOBNA OPREMA: izviđačka uniforma s pripadajućim oznakama, izviđačka marama, zdravstvena iskaznica, izviđačka članska knjižica,podloška za spavanje,vreća za spavanje,kabanica,lampa.

Mjesto održavanja: Split

Vrijeme održavanja: od 07.05.2010. do 09.05.2010.

Smještaj:

U čvrstom objektu – OŠ Meje, Split, Gunjačina 1, na podu školske dvorane – parket.

Magmine igre 8.5.

Ako ste proteklih dana pratili svjetske medije sigurno ste i vi u iščekivanju jubilarnih 2. Magminih  igara! :) Otkačeni zadaci (vjerujte mi), upoznavanje grada Zagreba,  posjet Botaničkom vrtu, zabavne pitalice, brzina, spretnost, dosjetljivost, nagrade i štošta drugo će vas dočekati na ovoj aktivnosti. Zato ne oklijevajte i prijavite se. Traži se karta više!

Continue reading ‘Magmine igre 8.5.’