Monthly Archive for April, 2010

Roditelji, pozor!

Roditeljski sastanak na kojem će se predstaviti:

 • Izlet s roditeljima
 • Smotra Saveza izviđača Hrvatske
 • održat će se u četvrtak, 06. svibnja u 20.00 sati u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova). Očekujemo Vas u što većem broju!

  Privitak: letak za Smotru

  Dan planeta Zemlje! 24. 4.

  Planirana predstojeća natjecanja (ZON i kolo lige) koja su trebala biti održana 24. i 25. travnja su otkazana, zbog komplikacija koje su se pojavile za organizatore.

  Ne budite žalosni, jer smo za sve Plamenovce pripremili zabavnu, veselu i edukativnu aktivnost, putem koje ćemo obilježiti Dan planeta Zemlje. Mjesto održavanja bit će park Maksimir sa svojim popratnim sadržajima.
  Continue reading ‘Dan planeta Zemlje! 24. 4.’

  Fotke s proljetovanja!

  Izvjestitelj naše web-stranice vratio se prije kraja proljetovanja i u torbi donio nekolicinu fotografija koje vrlo dobro pokazuju kako je “gore”, na Žumberku. Vrijeme nas služi odlično i većinu dana, kao što ćete vidjeti, provodimo vani u raznim aktivnostima. Ekipa je potpuna, bolesnih nema, a nije bilo puno ni suza za roditeljima.
  Nadamo se da je ovo posljednja objava fotografija u članku – naime, nova galerija je u probnom radu i “puni” se slikama iz zadnjih par godina.
  Continue reading ‘Fotke s proljetovanja!’

  Stigli na Geru!

  Stigli smo, smjestili se, jeli na friškom zraku obasjani sunčevim zrakama! Mame, tate i svi koji niste sa nama, šaljemo vam plamene poljupce!

  Ljeto se bliži, a gdje ćemo mi?

  Možda se pitate – kako to da još nema vijesti o logorovanju? Kuda ćemo ovo ljeto? Znate da svake godine organiziramo šumski logor, a s njime, onako, “u paketu”, dolaze i nezaboravni doživljaji, nova znanja i vještine, prijateljstva i hrpa zabave. A što ove godine? – pitate se zabirnuto…

  Dozvolite da Vam predstavimo… Kliknite!