Monthly Archive for October, 2010

Izvještaj s izleta patrole istraživača “Hot dog”

U nedjelju, 24. listopada 2010. godine, patrola Hot dog uputila se na Puntijarku. Pročitajte njihove zgode i nezgode te jesenje nedjelje…
Continue reading ‘Izvještaj s izleta patrole istraživača “Hot dog”’

Špancir gornjogradskim štengama 6.11.

U ovoj SIZ-ovoj akciji imat ćete priliku bolje upoznat grad u kojem živite, družiti se s ostalim zagrebačkim izviđačima, zabaviti se ispunavajući zadatke, ponešto naučiti. Špancirom kroz Donji i Gornji grad, prolazeći kroz staru jezgru grada, upoznat ćete se s povijesnim i kulturnim obilježjima i zdanjima te tako imati priliku na zabavan i poučan način ispuniti jedan od uvjeta izviđačkog programa. Continue reading ‘Špancir gornjogradskim štengama 6.11.’

Idemo na zimovanje!!!

Djeca koja nisu u izviđačima pamte zimske praznike po posjetima bakama, poklonima, igranju igrica i ostalim “ubojicama” slobodnog vremena (uz mrski rad na školskim zadacima). Izviđači zimske preznike pamte po – zimovanjima! A Plamenovci već pamte i Svetu Geru (oni stariji :-)), Zlobin, Gomirje, Omanovac, Sveti Rok i Kalje…

Odred izviđača „Plamen“ organizira 8. samostalno zimovanje! Ove godine, mjesto zimovanja je Tuk, u blizini Mrkoplja, u srcu Gorskog kotra.
Continue reading ‘Idemo na zimovanje!!!’

Roditeljski sastanak za zimovanje 21.10.

Bliži nam se 8. po redu odredsko zimovanje :D
Dragi roditelji, ovim vas putem pozivamo da dođete na roditeljski sastanak koji će se održati 21.10. u MS Ante Starčević na Voltinom u 19:00 sati. Ispred mjesne će vas dočekati netko od naših voditelja u uniformi :)

Zašto doći?
Continue reading ‘Roditeljski sastanak za zimovanje 21.10.’

Patrolni izleti družine Oganj – 23.10.

Dragi naši izviđači, nakon osvajanja Ponikva i upoznavanja sa Veternicom pripremili smo vam još jednu avanturu na dragoj nam Medvednici :D Na ovom izletu ćete moći pokazati neke vještine koje ste savladali do sad na vašim patrolnim sastancima, odmjeriti snage i u igrama i znaju s vašim prijateljima iz patrole, bolje se upoznati i stvoriti nezaboravne uspomene s vašom patrolom!

Continue reading ‘Patrolni izleti družine Oganj – 23.10.’

23.10. – jatni izleti družine ˝Magma˝

Nakon odredskog izleta polako ali sigurnom nam pristižu i jatni izleti!!! Naši najmlađi članovi (poletarci i pčelice) će krenuti u nova osvajanja različitih dijelova Medvednice, a putem ih očekuje mnogo zabave, pjesme, igre, smijeha,  veselja, te poneka nova izviđačka znanja. Sve potrebne informacije nalaze se nadalje u članku.

Continue reading ’23.10. – jatni izleti družine ˝Magma˝’

JOTA/JOTI

Pitate se što je JOTA/JOTI??

Pitate se kada je to??

Za koga je to??

Sve možete saznati u nastavku!!!!!

Continue reading ‘JOTA/JOTI’

HRT o našoj aktivnosti!

Sutra (utorak, 05.10.) u emisiji “Školski program” na Hrvatskoj radioteleviziji, bit će prikazan prilog snimljen na našoj promotivnoj aktivnosti u Parku Stara Trešnjevka 23. rujna. Izviđački sadržaj dio je emisije “Školski program” povodom Svjetskog dana hodanja, 06. listopada.

Promotivna aktivnost bila je izvedena u sklopu projekta “Zažarimo Trešnjevku” kojeg podupire Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, a organizirana je zajedno s aktivnosti “Zaboravljeni trešnjevački parkovi” Centra za kulturu Trešnjevka.

NE ZABORAVITE – utorak, 05. listopada, 8.50 sati, HRT 2 (repriza u 14.15)