Monthly Archive for September, 2010

VAŽNO: Odgoda izleta na Glavicu

Dragi moji Plamenovci, zbog najave ružnog vremena za ovu subotu 25.9., odlučili smo odgoditi izlet za sljedeću subotu 2.10. Sve ostale informacije vezane za izlet ostaju iste. Za bilo kakve informacije ili pitanja vezana za izlet javite se Kabi (Igor Kabić, mob: 098/935-7795).
Plamtjeli!

Podsjetnik za četvrtak

Dragi Plamenovci, podsjećam da se u četvrtak (23.9.) održava akcija Park “Stara Trešnjevka” i potiho najavljujem da će akciju možda popratiti i tv kamere. Ne obećajem instant slavu, no ne očekujte ništa manje od dobre zabave, super igara i odlično provedenog popodneva. Ne zaboravite doći u uniformi.
Vidim ose! :)  Plamtjeli!!!

Odlazak Istraživača na LIPSUS

Eto stiglo je i prvo natjecanje ove godine za ISTRAŽIVAČE.

Sjekire su nabrušene,oprema spremna,ekipe nabrijane jer idemo na natjecanje pod imenom LIPSUS koje se ove godine odrzava u Fužinama.Plamen se natječe sa 2 ekipe a to su NAPALM i VRUĆI PLAMIČAK  u konkurenciji 26 Ekipa.

Poželite nam sreću i da se kući vratimo sa PEHAROM!!!!!!

Plamtjeli!!!!!!!!!

Osnovano novo jato!

Osnovano je novo jato sa Osnovne škole “Voltino”! Danas je bio prvi osnivački sastanak, a inače je termin sastanka nedjeljom od 17.00 do 18.00 sati u MS “Pongračevo” (Opatijski trg 10). Vođa jata je Josip Nef – Joža! Ukoliko niste mogli doći danas, slobodno dođite slijedeću nedjelju (26.9.) Također, pridružite nam se na izletu o kojemu sve piše u donjoj vijesti. Molimo samo da se prethodno najavite!

Izlet na Glavicu, 25.9.

Stiže i prvi odredski izlet u ovoj školskoj godini! Plameni poletarci, izviđači i brđani uputit će se u subotu, 25. rujna put Medvednice i planinarskog doma Glavica. Kao i na svakoj odredskoj aktivnosti, možete očekivati avanturu, zabavu, ali i neka nova znanja! Sve što trebate znati o izletu nalazi se u nastavku članka.

Continue reading ‘Izlet na Glavicu, 25.9.’

Park “Stara Trešnjevka”, 23.9.

Centar za kulturu Trešnjevka organizira aktivnost “Zaboravljeni trešnjevački parkovi”, a tema akcije je svjetlo, zbog nedostatka rasvjete u području parka “Stara Trešnjevka”. U dotičnom parku, u četvrtak 23.9., će se održati ova aktivnost u kojoj sudjeluje i naš odred. Igrat ćemo se, natjecati, pokazati dio izviđačkih vještina (možda se pritom i malo praviti važni) i usput se dobro zabaviti. Tako će i ostali Trešnjevčani vidjeti čime se bavimo i što propuštaju jer ne idu na izviđače :)

Continue reading ‘Park “Stara Trešnjevka”, 23.9.’

Priča o jednom izletu

Ne baš tako davno, točnije za vikend 27.8.-29.8., deset voditelja našeg vrlog odreda (poimence Bobo, Tea, Vito, Gogo, Nela, Joža, Lovro, Dajana, Mladen i moja malenkost) su otišli na kadrovski izlet. Ako vam ova čudna i nezgrapna riječ „kadrovski” nije jasna, ne brinite, vaša izviđačka intuicija nedvojbeno vam govori da se radi o dobroj stvari, čim se uz nju spominje izlet. Vi koji poznajete riječ zasad to sačuvajte za sebe, a dalje u tekstu ćete svi saznati što znači i zašto je važna.
Continue reading ‘Priča o jednom izletu’

Održana 9.Sjednica skupštine Odreda

Sjednica skupštine O. I. ˝Plamen˝ održana je 5. rujna u prostorijama mjesne zajednice Pongračevo s početkom u 17 sati. Prisustvovalo je sedam od devet članova skupštine, te je time ispunjen kvorum i moglo se početi s dnevnim redom. Continue reading ‘Održana 9.Sjednica skupštine Odreda’