Monthly Archive for January, 2011

Odredska sanjkanijada!!!!!! 29.1.2011.


Eto počela je još jedna godina u kojoj nas očekuju mnoge nove avanture, a prvo nam na vrata kuca i još jedan izlet izlet!!!! :D
Pitate se kamo idemo, što ćemo raditi, kada idemo? Saznajte u nastavku :)
Continue reading ‘Odredska sanjkanijada!!!!!! 29.1.2011.’

Treći dan Tuka, izlet i ostalo

Nakon kratke pauze u javljanju iz snježnog Tuka, evo nas opet! Uspješno smo prošli već više od pola zimovanja, naučili mnogo o prirodi, prvoj pomoći, čvorovima… Kombiniramo poučne i zabavne aktivnosti u domu te uzbudljive aktivnosti vani, na terenu. Izdajemo dnevne novine zimovanja, “Tuk Times”, u kojima se prenose dojmovi s aktivnosti, sportske vijesti s višeboja, tračevi i slično. Treći dan proveli smo na izletu u Mrkopalj, u posjeti odredu izviđača “Plavi pingvin”, koji tamo zimuju. Osim druženja uz čaj i igre, zaigrali smo i scout-ball (i pobijedili!).

Kao i do sada, pozdravljamo vas uz slike iz Tuka i Mrkoplja!

Continue reading ‘Treći dan Tuka, izlet i ostalo’

Zimovanje Tuk, dan drugi

Program zimovanja se već provodi punom parom, vode se radionice, uče nova znanja, zabavlja se na snijegu i u domu. Klinci su gotovo cijeli dan zauzeti na aktivnostima, pa (još) nitko nije prolio suzu za mamom ili tatom. Budući da je snijeg, otkako smo stigli, padao u vrlo skromnim količinama, nadamo se još vidjeti koju pahulju do kraja zimovanja. Puno gorskih pozdrava iz Tuka šalju vam voditelji!

U nastavku možete pogledati galeriju…
Continue reading ‘Zimovanje Tuk, dan drugi’

Pozdrav iz snježnog Tuka!

Evo, gotov je prvi dan zimovanja. I dok mlađi članovi lagano tonu u san, starija ekipa se sprema na analizu dana i planiranje (boljeg) sutra. Dan nam je prošao u upoznavanju sudionika i kraja u koji smo stigli. Snijega ima dovoljno, ali i dalje umjereno pada. Uz slike koje stavljamo na članak, možete pročitati i dojmove nekih od mlađih sudionika.

Continue reading ‘Pozdrav iz snježnog Tuka!’