Monthly Archive for October, 2011

Božićno- fotografska radionica za sve 13.11.

Mjesec dana nas dijeli od Božića, a kako se najbolje uživiti u božićno vrijeme nego tako da se nađemo i pokažemo svoju kreativnost te božični i izviđački duh! Izrada ukrasa i čestitki, pisanje priča, snimanje video čestitke za izviđačke prijatelje, fotografska radionica i ostalo učinit će ovu aktivnost posebnom i veselom.
Continue reading ‘Božićno- fotografska radionica za sve 13.11.’

Nevenov memorijal 12.11.

Nakon družinskih i odredskih akcija, došlo je vrijeme i za izviđačku aktivnost na razini grada :D

Akcija je za naše članove družine mlađih izviđača “Oganj”, natjecateljskog je karaktera i nešto što nikako ne želite propustiti!

Zabava, druženje, dan proveden u prirodi, smijeh, pjesma, odmjeravanje snaga i zanja u duhu dobre atmosfere – provođenje dana na naš način, na izviđački način ;)

A o čemu se tu točno radi, pročitajte u nastavku…
Continue reading ‘Nevenov memorijal 12.11.’

Napalm ide u Maksimir 5.11.

Draga družino bliži se zima i hladno vrijeme te zato idemo sljedeću subotu na biciklistički izlet u Maksimir. Imat ćemo razne igre, vožnju po Maksimiru te izradu dijela topografskih radova i slanje semafora.

Nalazimo se u subotu 5.11 u 8 sati pred MZ Pongračevo a vraćamo se oko 14 sati na isto mjesto. Continue reading ‘Napalm ide u Maksimir 5.11.’

Zimovanje “Rakov Jarak 2012.”

Djeca koja nisu u izviđačima pamte zimske praznike po posjetima bakama, poklonima, igranju igrica i ostalim “ubojicama” slobodnog vremena (uz mrski rad na školskim zadacima). Izviđači zimske preznike pamte po – zimovanjima! Predstavljamo vam 9. po redu zimovanje našeg odreda koje će se održati u izviđačkom centru “Rakov Jarak”. Continue reading ‘Zimovanje “Rakov Jarak 2012.”’

PODSJETNIK: Roditeljski je sutra!

Podsjećamo da je sutra, u četvrtak 20.10., u 18:30h na Voltinom roditeljski sastanak za zimovanje, kao što je već najavljeno u ovoj obavijesti.  Sve što vas zanima, a nikad se niste usudili pitati o zimovanju saznat ćete sutra :) Nakon službenog dijela, svi koji želite ostati možete čuti i vidjeti kako je izgledalo putovanje našeg člana Zlatka Ratkajeca Zeca u Indiju! Plamtjeli!

Fotosajam 22.10.

Pozivamo sve poletarce, izviđače i istraživače koji su već počeli polagat vještinu, vještarstvo ili specijalnost fotograf te one koji još nisu, a rado bi nam se pridružili, da dođu ovu subotu i okušaju se u novim izazovima! Više o tome kada, gdje, zašto pročitajte u nastavku. Continue reading ‘Fotosajam 22.10.’

Nominacija za najbolji web

Izbor najboljih web stranica održava se po 13. put, tradicionalno putem natječaja VIDI WEB TOP 100. Naša stranica je nominirana u kategoriji “Znanost, obrazovanje, kultura”! Nominaciju možete pogledati klikom na  link ili na sliku. Tamo možete i glasati za našu stranicu koristeći društvene mreže (Google +, Digg, Twitter, Facebook). Plamtjeli!

JOTI – srebro zlatnoga sjaja!

U JOTI natjecanju u ostvarivanju kontakata u konkurenciji izviđačkih odreda osvojili smo drugo mjesto! Zbog posebno aktivnog angažmana pohvaljujemo družinu Napalm i njene članove Jankeca i Lanu koji su se istaknuli i u pojedinačnoj konkurenciji. Čestitke i pohvala svima koji su sudjelovali, zabavljali se, natjecali i stekli nove izviđačke prijatelje iz svih dijelova svijeta.
Do sljedećih aktivnosti, plamjteli!