Monthly Archive for February, 2012

Info o proljetovanju 4.3.

Dragi roditelji, pozivamo Vas da nas u nedjelju 4.3. posjetite u M.S. Pongračevo u terminu od 19.00h do 20.00h. Dođite i pitajte sve što vas zanima o proljetovanju ili općenito o našem radu. Moći ćete preuzeti prijavnice, uplatnice, letke, pitati čime će se djeca baviti na proljetovanju, gdje je ta Sv. Gera, kada su uplate, ima li popusta za braću, upoznati naše voditelje itd. Sve koji ne mogu doći  podsjećamo da su sve najvažnije informacije o proljetovanju ovdje. Continue reading ‘Info o proljetovanju 4.3.’

Proslavimo rođendan zajedno 03.03.

Kao što svi znate bliži nam se, ni manje ni više nego, naš 10. rođendan!!! S obzirom da je najbolje rođendan proslaviti u društvu svojih prijatelja tako ćemo i mi imati aktivnost na koju smo pozvali naše izviđačke prijatelje. Što sve možete očekivat tamo? Dobar provod, avanturu, igranje, druženje, nagrade…. ima tu puno toga! Sve što trebate znati o aktivnosti pročitajte u nastavku članka. Continue reading ‘Proslavimo rođendan zajedno 03.03.’

Proljetovanje Sv. Gera 2012.

Dragi roditelji, s ponosom vam predstavljamo naše 10. proljetovanje koje će se održati na Sv. Geri, od 01.-05.04.2012. godine!

Kao što znate, naš odred ima tradiciju svake godine pored mnogobrojnih jednodnevnih izleta, akcija, natjecanja, kulturnih aktivnosti, sastanaka, čajanki održati i tri višednevne aktivnosti. Logorovanje (15ak dana), zimovanje (7 dana) i proljetovanje (5 dana) za vrijeme trajanja školskih praznika.
Continue reading ‘Proljetovanje Sv. Gera 2012.’

BP day, 25.2.

Osnivač izviđačkog pokreta, Sir Robert Baden Powell rođen je 22. veljače 1854. Ove godine obilježavamo njegov rođendan na gradskoj akciji kroz igre, zabavne poligone, druženje te nagrade za najbolje na Cmroku! Kome je namijenjena akcija, kada i gdje se nalazimo, koji je predzadatak, što ponijeti i ostalo pročitajte u nastavku!

Continue reading ‘BP day, 25.2.’