Monthly Archive for June, 2012

Podsjetnik: Odredski sastanak 14.06.

Dragi Plamenovci, kao što već znate, u četvrtak 14.06. , nas očekuje zadnja aktivnost prije logorovanja. To je odredski sastanak! Sve informacije vezane za sastanak možete pročitati ovdje. Vidimo se, do tada plamtjeli!
Jer kraj moga ramena,
su izviđači Plamena!

Zadnji info prije zborovanja

Kao što znate, sutra u 7.45h se nalazimo ispred M.S. Pongračevog. Na zborovanju će biti preko 1000 ljudi, čekaju nas cjelodnevne aktivnosti, igre i zabava, a navečer spavanje u šatorima! Dobar provod je zagarantiran, a da bi svi jednako uživali ne smijemo zaboraviti potrebnu opremu. U nastavku pročitajte što treba ponijeti!
Continue reading ‘Zadnji info prije zborovanja’

VAŽAN INFO – Zborovanje i odredski sastanak

Dragi Plamenovci, do kraja školske godine imamo još dvije aktivnosti Zborovanje i odredski sastanak. Kada i otkuda krećemo na Zborovanje te kada se održava i što ćemo raditi na odredskom sastanku pročitajte u nastavku. Također ne zaboravite da idemo na logorovanje sredinom sedmog mjeseca, za koje se i dalje možete prijaviti.
Continue reading ‘VAŽAN INFO – Zborovanje i odredski sastanak’

NINI 26.04. – izvještaj

Subota 26.04., jutro je, gledamo prema nebu, sunce je sramežljivo, a oblaci su sramežljivi. Prognoza vremena sinoć je bila neodređeno, moglo bi bit sunčano, ali bi mogla bi i kiša. Mi smi za razliku od vremena bili odlučni, čvrsto smo odlučili da idemo na izlet, spremni na oba scenarija. I ispatilo se! Vrijeme nas je poslužilo, super smo se zabavili, u uživali u lijepom danu. Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji, a na drugu aktivnost dođi i ti!
Continue reading ‘NINI 26.04. – izvještaj’